2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 143003 بازدید | 950 پست

وااای🤣🤣🤣🤣

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه بیا ببیناولش از همینجاها شروع میشهدختره خوشش نمیادیهو عاشق میشه*پ ن: وقتی فیلم زیاد دیدی

😂😂😂اخی فک کنم مثل من زیاد کیدراما سیدراما میبینی 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

عه بیا ببیناولش از همینجاها شروع میشهدختره خوشش نمیادیهو عاشق میشه*پ ن: وقتی فیلم زیاد دیدی

نه این کلا فک نکنم دیگ اینورا بیاد 😂😂

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

2805
دقیقا😂😂🤌

خب پس زود یه کیدراما یا سیدراما معرفی کن پسر استاد دانشگاه باشه از صبح دارم میگردم🤣

خب پس زود یه کیدراما یا سیدراما معرفی کن پسر استاد دانشگاه باشه از صبح دارم میگردم🤣

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣

سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔

البته ترکی میشناسم با این ژانر😂

امم بذا فکر کنممم

ببین اگه بخوایم طبق همون کیدراما و سیدراما بگیم ، اینجا تازه شروع رابطه و عشق پنهانه😂😂

طبق اون بخوایم پیش بریم که هیچ تا فردا کیس رفتم ماه دیگ هم بچه آوردم 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣وای خدااا

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔البته ترکی میشناسم با ا ...

ترکی قسمت کم اگه باشه 😂😂اهوووم پس چی فک کردی 

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔البته ترکی میشناسم با ا ...

استاد لازمم فعلا🤣🤣

واییی دقیقااا🤣🤣🤣😭منتظر اپیزود عروسیتون هستم مشتاقانه.

🤣🤣🤣انشااله تا ده ساال آینده 

ترکی قسمت کم اگه باشه 😂😂اهوووم پس چی فک کردی

حقیقتا از تو چه پنهون من خودمم این ژانو دوس دارم🤣😭 

نه سریال ترکیه خیلی طولانیه من خودمم ندیدمش تیکه هاشو دیدم ، تو که قرار نیس ببینی بگم تهشم دختره میمیره سر زایمان😐🥲

2810