2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 166354 بازدید | 1000 پست

وااای🤣🤣🤣🤣

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه بیا ببیناولش از همینجاها شروع میشهدختره خوشش نمیادیهو عاشق میشه*پ ن: وقتی فیلم زیاد دیدی

😂😂😂اخی فک کنم مثل من زیاد کیدراما سیدراما میبینی 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

عه بیا ببیناولش از همینجاها شروع میشهدختره خوشش نمیادیهو عاشق میشه*پ ن: وقتی فیلم زیاد دیدی

نه این کلا فک نکنم دیگ اینورا بیاد 😂😂

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

2805
دقیقا😂😂🤌

خب پس زود یه کیدراما یا سیدراما معرفی کن پسر استاد دانشگاه باشه از صبح دارم میگردم🤣

خب پس زود یه کیدراما یا سیدراما معرفی کن پسر استاد دانشگاه باشه از صبح دارم میگردم🤣

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣

سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔

البته ترکی میشناسم با این ژانر😂

امم بذا فکر کنممم

ببین اگه بخوایم طبق همون کیدراما و سیدراما بگیم ، اینجا تازه شروع رابطه و عشق پنهانه😂😂

طبق اون بخوایم پیش بریم که هیچ تا فردا کیس رفتم ماه دیگ هم بچه آوردم 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣وای خدااا

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔البته ترکی میشناسم با ا ...

ترکی قسمت کم اگه باشه 😂😂اهوووم پس چی فک کردی 

تاپیکتو دیدم چه گیری دادیا به این ژانر🤣🤣سر همین میخوای بری دانشگاه کلک؟😂😔البته ترکی میشناسم با ا ...

استاد لازمم فعلا🤣🤣

واییی دقیقااا🤣🤣🤣😭منتظر اپیزود عروسیتون هستم مشتاقانه.

🤣🤣🤣انشااله تا ده ساال آینده 

ترکی قسمت کم اگه باشه 😂😂اهوووم پس چی فک کردی

حقیقتا از تو چه پنهون من خودمم این ژانو دوس دارم🤣😭 

نه سریال ترکیه خیلی طولانیه من خودمم ندیدمش تیکه هاشو دیدم ، تو که قرار نیس ببینی بگم تهشم دختره میمیره سر زایمان😐🥲

2810