2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 131869 بازدید | 877 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۱۰ سال پیش ۴ واحدی بودیم 

۲ تا واحدا فقط پر بود 

من و دوستم‌کنار هم بودیم 

چون میدونستم کسی تو ساختمون و طبقه ی ما نیست .با تاپ یقه باز و شلوارک رفتم خونشون 

به اندازه یه قدم فاصله در های وردیمون بود 

موقع برگشت همسایه ای ک سال تا سال نمیومد خونش اومد بیرون 

منم هول شدم چشام و بل دست گرفتن خشکم زد روبه روش 

اونم‌کاملا من و دید 

بعد تازه یادم اومد عه باید در برم ک نبینم اومدم فوری سمت در کلید تو در نمی‌رفت اصن ی وضی کاملا من و دید اصلا تکون هم نمی‌خورد 😂

2805
بابا اصلا دست خودم ادم نیست یهو یه چیزایی میگه خودش میمونه😂😂همین پسر همسایه که بالاتر گفتم رفته بو ...

دهست سرویس 

با جمله آخرت جر خوردم🤣🤣🤣🤣😅

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

یکی دیگه هم بگم و برم 😅 پسرمو تازه از پوشک گرفته بودم و رفته بودیم جایی مهمونی با خانوما توی آشپزخونه مشغول بودم که دخترم بدو بدو اومد گفت داداش دیش داره منم هول شدم ترسیدم بریزه آخه سابقه دار بود بچه🥴🥴 زود رفتم بغلش کردم و دویدم سمت توالت در و که باز کردم دیدم واااای پدر خانم شون نشستن و ..🙊🙊🙊..خیلی هول شدم گفتم إ شمایین ببخشید بعدم  بدون اینکه در و ببندم فقط صحنه رو ترک کردم و اونم پشت سرم صدا میزد بابا بجیا در و ببند🤣🤣🤣

این رو من قبلا تو توییتر خونده بودم، خیلی قدیمیه🚶🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2810