2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 145976 بازدید | 968 پست
کسی که انقدر از آداب معاشرت با مردم و همسایه فاصله ده هزار کیلومتری داره جوری که میبینتشون هول میشه ...

چقدر بیشعوری شما توآداب معاشرت بلدی شما تواجتماع بودی ما بدیم ما عقب مونده 

کسی که انقدر از آداب معاشرت با مردم و همسایه فاصله ده هزار کیلومتری داره جوری که میبینتشون هول میشه ...

چه ربطی داره؟ 

یعنی بنده خدا آدم ندیدست؟! 

یهو آدم هول میشه

شاید فکر اسی جای دیگه بوده و اصلا توقع نداشته یهو همسایه رو ببینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چقدر بیشعوری شما توآداب معاشرت بلدی شما تواجتماع بودی ما بدیم ما عقب مونده

الان تو شعور داری که یه سلام کردن ساده بلد نیستی؟؟انقدر مردم گریزی هول شدی گفتی به مرد همسایه دارم میرم شیر بخرم؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خوشت امدا😂😂😂

آره والا کلی شاد شدم

خودمم تقریبا همینم اینه که خوشحال میشم ببینم بقیه ام مثل منن😁

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وای من یبار دراز کشیده بودم با نیم تنه شلوارک فیلم میدیدم یهو ابجیم درو باز کرد پسر همسایه هم دقیقا ...

تصورش🤣 عالی بود

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

وای من که انقدر سوتی دادم که نگوموندم چجوری تا این سن زنده موندم‌ بچه داری میکنم والا به خداشوهرم‌ ...

بابا اصلا دست خودم ادم نیست یهو یه چیزایی میگه خودش میمونه😂😂

همین پسر همسایه که بالاتر گفتم رفته بودم یبار بهشون به ظرف گوجه سبز بدم پسره یهو گفت به بهههه عجب چیزییی دستت دردنکنه منم یهو فاز صمیمیت گرفتم گفتم قربونت نوش جونت 😂😂😂بعد اومدم خونه گفتم این چه گوهی بود که خوردی اخه 

بیخیال ناموصن 😐 تاپیک جنبه فان داشت اصن اینو خوده اسیم میدونه که حق نداره بگه عزیزم 

اونم شاید با متظور نگفته خب 😐😐

عجبا! 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
بابا اصلا دست خودم ادم نیست یهو یه چیزایی میگه خودش میمونه😂😂همین پسر همسایه که بالاتر گفتم رفته بو ...

وااااااای🤣🤣🤣🤣🤣

میخوایتی بگی گوشت بشه به تنت فقط کم بخور اسهال نشی🤣🤣🤣🤣🤣

2810