2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 131869 بازدید | 878 پست
من یبار توی جمع خونواده شوهر با چنتا برادرشوهر بزرگ ک داشتن راجب قهرمانی و این چیزا حرف میزدن منم تو ...

والای خدا نکشتت 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه روزی با مامانم رفته بودیم  بیرون یه ماشین نگه داشت گفتم شهرداری یه نگاه کرد راشو گرفت رفت دوباره به یه ماشین دیگه گفتم شهرداری رواونم راشو گرفت رفت یهو مامانم گفت ملیکا با که الان شهرداری هستیم چی میگی تووووو 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

وووااااییی خددااا من نظرات دارم میخونم بلند بلند میخندم خیلی باحاله

منم بلند میخندم پسرم میگه خب به منم بگو بخندم 😅

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
2805
منم بلند میخندم پسرم میگه خب به منم بگو بخندم 😅

خخخخخ منم مادرم و مادربزرگم روبروم نشستن زل زدن توچشام دیگه دارم گذاشتم روبیصدا دارم میخندم دارم ویبره میرم بخدااا

وای من یه بار خالم زنگ زده بود برای یه بسته انلاینش بعد کد پستی میخاست از یه نفر هول شد کد کد کُستی ...

خخخخخ ووااایییی مردم منننن

هیچی منم یبار با شوهرم میرفتیم ک بریم بیرون شاد و خندان نشستم تو ماشین تا پسر همسایرو دیدم شیشه ماشی ...

اخه فازت چیبود از اون کار لعنتیی

من ی سوتی فاجعه دادم ب هییییییچکس تاحالا نگفتم

نذری داشتیم رفتم ۳۰ کیلو شیر سفارش بدم ک برا دو روز دیگ آماده باشه

خیلی باکلاس ی دستم سوییچ ک موبایل با کفش پاشنه بلند تک تک رفتم تو گفتم جناب ببخشید شی سیلو ...یر  برا دو روز دیگ سفارش بدم میارین برام؟؟؟؟؟🤐🤐🤐🤐

بنده خدا ی نگام کرد گفت اجازه بدین بپرسم منم خودمو از تک و تا ننداختم اون ک رفت بپرسه پریدم بیرون و الان ۲ ساله ک از اونجا خرید نمیکنم با خودم میگم انقد سوتیم خاص بود ک قیافمو یادشه

اسی به این فک کن یه دختر نوجوون جلوی چند تا پسر خورده زمین بعد پاشده لباساشو تکونده به پسرا نگا کرده ...

من و دوستام بیرون بودیم تو ی فضای خیلی خیلی شلوغ  یکی از دوستام افتاد زمین ما انقد خندیدیم بهش بر خورد هی آروم میگفت بی خاصیتا بلندم کنید بجای اینکه بخندین وما از  عصبانیتش بیشتر خندمون میگرفت بعد بلندش کردیم اومد خودشو تکوند و قهر کرد رفت ک بره سمت ماشین دو قدم نرفته دوباره افتاد 🤣🤣🤣من و یکی دیگ از رفیقام از خنده نشستیم کف زمین یکی دیگ شو.رتشو خیس کرد😂😂😂

2810