2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 155441 بازدید | 1000 پست

یبار هم من با مامانم بودیم تو یه فروشگاه کفش که تو زیر زمین بود از ۶.۷تا پله پام سر خورد هر کار میکردم خودمو نگه دارم نمیشد بی اختیار دستمو آویزون پای یکی دیگ کردم که نیوفتم اونم با خودم کشیدم پایین مردم جمع شده بودن ما رو بلند کنن ببینن سالمیم یا چی من نشسته بودم به اون دختره که با خودم پایین کشیده بودمش هر هر میخندیدم حالا اینم ب کنار مامانم کلا غیب شد بعد دیدم کلا تو مغازه نیست چون نمیتونسته خنده اش رو کنترل کنه زده بود بیرون

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکار شوهرم با خانومش اومدن خونه ،من درو باز کردم خانومش روبوسی کرد وقتی رفت آقا اومد تو ،رفتم که بر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بیا بغلم 

منم نزدیگ بود چندبار همکارای شوهرمو بغل کنم 

بلافاصله بعد خانومشون و بچشون اومدن داخل منم تو فاز بغل و روبوسی بودم 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
2805
وای 🤣🤣🤣

خدا شاهده نصف شب بود خون به مغزم نرسیده بود  اصلا نمیدونستم چطور جمعش کنم آفلاین شدم یه مدت فقط

البته روزا هم که خون به مغزم میرسه کم سوتی نمیدم 😪😁

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
مامانم بنده ی خدا یبار میره قصابی که پاچه ی گاو بخره،😁بعد چونکه یادش میره ، تو مسیر هی تکرار میکنه ...

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بیا بغلم منم نزدیگ بود چندبار همکارای شوهرمو بغل کنم بلافاصله بعد خانومشون و بچشون اومد ...

باورت میشه من شوهر خواهر شوهرمو بوسیدم 

شوهرم تعجب کرد از کارم

یهو هم خواهر شوهرم خندید هم شوهرش 

ومن داغون شدم 

الان هروقت منو میبینه میگه نیا جلو همون یه دفعه بسه😀😂

باورت میشه من شوهر خواهر شوهرمو بوسیدم شوهرم تعجب کرد از کارمیهو هم خواهر شوهرم خندید هم شوهرش ومن د ...

واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو خیلی خطرناک تر ازمنی که 

من تو بوسیدن ها خیلی سوتی دادم الان دیگه سعی میکنم حتی دست هم ندم 😂

بهترین کار میکنی 🤣

خودمم یبار از خونه ی پدرم داشتیم میرفتیم خونه، با موتور بود همسرم.، همسایه ی بابام‌ینا هم داشت از پیاده رو میرفت خونه، من به محص اینکه سوار بر ترک موتور شدم .، مرد همسایه که هم‌سن پدرم هست، بعنوان سلام با همسرم دستش رو‌کذاشت رو سینه.

حالا من😂😂😂

دومتر دستامو بردم بالا که سلام بدم😂😂😂

مرد همینجوری موند بعد گفت سلام😂😂😂

من در حد انفجار بودم ولی نمیخواستم مولا همسرم بدون نگو متوجه شد😂😂

کمی جلو رفتیم گفت خیلی ارادت داری به همسایه بابات😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

باورت میشه من شوهر خواهر شوهرمو بوسیدم شوهرم تعجب کرد از کارمیهو هم خواهر شوهرم خندید هم شوهرش ومن د ...

😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بیا بغلم منم نزدیگ بود چندبار همکارای شوهرمو بغل کنم بلافاصله بعد خانومشون و بچشون اومد ...

😃😃😃😂😂😂😂

انقد راحتید🤣🤣🤣

2810