2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 165776 بازدید | 1000 پست

وای من همین چند ساعت پیش یه خانومی دیدم که مطمئن بودم میشناسمش اونم تا منو دید خیلی گرم سلام علیک کرد

گفتم ببخشید یادم نبود کجا دیدمت

بعدش صمیمی احوالپرسی کرد یه چند دقیقه گذشت گفتم ببخشی ولی من همچنان یادم نمیاد کجا دیدمت🤣🤣🤣🤣

🤣🤣

ولی فک کنم ناراحت شد باورش نمیشد یادم نمیاد 

همسایه ساختمون کنارمون بود که جابه جا شدن دو سال پیش 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار رفته بودم آرایشگاه آرایشگرم هم سالنش طبقه اوله و مستاجر داشتن من آیفونو زدم و منتظر واستادم که یهو در روبرو که مال مستاجر بود باز شد و یه آقایی تقریبا ۲۵.۲۶ ساله از من کوچیکتر بیرون اومد و من هول شدم و سلام دادم به کسی که اصا نه اون منو میشناخت ن من اونو فهمید هول کردم و با ی لبخند گفت سلام عمو جان تا ی هفته یادم میفتاد به خودم فوش میدادم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
یه بارم یه تاپیک اینجا زدنذیه خانمی تعریف کرد که با همسرم رفتیم پمپ بنزین. بنزین بزنیم من از ماشین پ ...

😂😂😂😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2805

چند وقت پیش یه موتوری تو ترافیک از پشت زد بهم پیاده شدم با یه سیس عصبانیت و طلبکاری 

بعد یه مرده که اصلا نه سر پیاز بود نه ته پیاز داد میزد خانوم هیچی نشده برو

اونوقت من خیلی جدی و آروم پرسیدم واقعا هیچی نشده؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا سر درنمیاوردم 

آخه برخورد شدید نبود ماشین ما هم پر از خط و خال 

اومدم خونه فرداش شوهرم بردم تعمیرگاه ۴۰۰ پیاده شد اگزوز کج شده بود دیدم کجه ها ولی گفتم حتما از جاش دررفته 🤕

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
یه بارم یه تاپیک اینجا زدنذیه خانمی تعریف کرد که با همسرم رفتیم پمپ بنزین. بنزین بزنیم من از ماشین پ ...

وایبی🤣🤣🤣🤣

منو یاد خودم انداختی تو ماشین شب بود داشتم با نوره گوشیم دنبال گوشیم میچرخیدم وقتی دوستم گفت دنبال چی هستی بهش گفتم فقط اینجوری نگام کرد😳😕😶

مامانم بنده ی خدا یبار میره قصابی که پاچه ی گاو بخره،😁

بعد چونکه یادش میره ، تو مسیر هی تکرار میکنه . پاچه ، پاچه، 

پاچه..😂

بعد که وارده مغازه ی قصابی میشه میگه ؛ سلام پاچه😂😂😂

تا یه مدت خریدای خونه گردن من بود😂😂😂

مامانم از خونه بیرون نمیرفت😂😂😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

همکار شوهرم با خانومش اومدن خونه ،من درو باز کردم خانومش روبوسی کرد وقتی رفت آقا اومد تو ،رفتم که برم رو بوسی کنم باهاش 😑

یهو یادم اومدم کشیدم خودمو 

آقاهه متوجه شد تا آخر مهمونی یه جوری پوزخند میزد بهم 

ومن آب شدم🥴

خدا خیرت بده انقد خندیدم . منم یه بار با خواهر شوهرم تلفنی حرف می‌زدیم به جای اینکه بگم پسرتو ببوس گ ...

🤣🤣🤣🤣

منو چی میگه توی چت گروه دوستانه یکی گفت من برم با شوهرم برنامه و.... نصف شب بود 

منم گفتم جای مارم خالی کن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😪😪😪😭😭😭😭

2810