2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 179859 بازدید | 1000 پست

وای من و همسرم دوست بودیم با خواهر شوهرام و مادر شوهرم و همسرم خونه مادرشوهرم اینا بودیم و داشتیم میگفتیم میخندیدیم

یهو بابای همسرم بیخبر اومد تو خونه و نمیدونست با همسرم دوستم از هولم بلند سلام دادم 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اگه من و مامانت داشتیم غرق میشدیم کدوممونو نجات میدی؟ 🤣🤣

واااااای 🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای این خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

😂😂😂😂خیر ببینی از صبح دپرس بودم به خاطر خوابی که دیشب دیدم الان برا یه لحظه یادم رفت خوابم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

وای پاره شدم 🤣🤣

😂🤣

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

این ک خوبه من چندین سال پیش ک مدرسه‌ای بودم یبار دم در منتظر سرویس مدرسم بودم خابالو،یه پسره زد شد با فامیلمون اشتباش گرفتم بهش سلام کردم با لبخند

پسره تا چن روز صب هی رد میشد فک کرده بود بهش نخ دادم گمونم  منم خودمو قایم میکردم😐🤦🏻‍♀️😂

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

پیرم کردن بخدا🥲

الاهی همیشه تنت سلامت باشه آره دیگه الان مامانا با یه بچه کلی خسته میشن شما که دیگه هزارماشالا مامانِ هفت تا بچه ای❤️ کدبانویی بانو خداقوت بهت👌

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

من یبار با واحد پایین خونمون که پسر مجرده اتفاقی باهم رفتیم تو اسانسور، واحد اونا که اسانسور وایساد من گفتم بفرمایید😭😂بعد پسره گفت بفرمایید داخل، گفتم خواهش میکنم😭😭وقتی رفتم خونه فهمیدم چه حرفییی زدم😭😂

2810