2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 167022 بازدید | 1000 پست
وایییی خاک بر سرممم😂😂فهمید اب دهنهههه؟ میگفتی اب خیاره بودهههه

این که بدتره 🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وای سوتی من 🤦🤦

دوماد مادر شوهرم اومد دم در خونه ما چون مادر شوهرم وسیله براشون داد ما ببریم شوهرم زنگ زد به خواهرش گفت بیایین وسیله هاتون رو ببرین 

شوهرش رو فرستاد اومد منم شوهرم خونه نبود با دخترم داشتیم می‌رفتیم بیرون دم در وسیله ها رو که میخواستم بهش بدم کیف دخترم دست من بود این فکر کرد این هم برای اوناست  

اول با دخترم دست داد بعد دستش رو دراز کرد کیف رو بگیره فکر کردم میگه تو هم دست بده منم یه دفعه دست بردم دست بدم 

اینم دستش رو آورد جلو تا انگشتش خورد به دستم یه دفعه گفت من کیف رو میخواستم بگیرم 

وای از اون روز من دیگه آدم سابق نشدم 🤦🤦🤦😂😂😂

الان با خودش فکر می‌کنه میگه چقدر این زن خرابیه شوهرش نیست دست میده به هرکسی 🤦🤦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزییییزم🤣🤣

بخدا الان تعریف کردم، ازخجالت دستام عرق کرد باز.... ن فهمید ازدهنم ریخت🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

😂😂😂اول تو قطع کن

نه اول توووووو🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2805
واقعا با کدوم رو پیام داد 😳😳😳😳😳وای چه هَوَل بوده خاک بر سر کَثافت

دیگه نره نر 

من تازه عروس بودمم   دیگه رفتم بنگاهش براش توضیح دادم وخیلی شرمندش کردم پدرسوخته هول رو

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
وایییی خاک بر سرممم😂😂فهمید اب دهنهههه؟ میگفتی اب خیاره بودهههه

دید ازدهنم ریخت😩😩😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان تو شعور داری که یه سلام کردن ساده بلد نیستی؟؟انقدر مردم گریزی هول شدی گفتی به مرد همسایه دارم م ...

مگه به شوهر تو سلام داده آمپر چسبوندی؟

سوتی داده برای خنده ام اومد اینجا تعریف کرد دمشم گرم 

تورو سننه کاسه داغتر از آش شدی

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
الهههییی خیلی موقعیت بدیه🤭🤭🤭

😩😩😩😩

منو بگین،، با دوست شوهرم رفتیم باغ،، چهارتایی،،، اون خانمش،، من شوهرم..... دفعه اولللللل. روی ی تیک ...

اونم فکر کرده عاشق انگشت پاش شدی تا دیدیش اب دهنت راه افتاهد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس بزارید منم بگم.تقریبا ده سال پیش بود که اون دوره شارژ از بقالی میخریدیم.رفتم یه مغازه ای طرف لم داده بود یکم مایل به چپ نشسته بود من نیم رخشو میدیدم.گفتم سلام شارژ ایرانسل میخام ۱۰تومنی.یه اشاره بهم کرد و گفت:ببین الان باید انتخاب کنی چی میخای.گفتم شارژ ایرانسل ده تومنی.گفت خب حالا بین ایرانسل و همراه اول یکیشو باید بزنی.من گفتم ای بابا ایرانسل ده تومنی...طرف دوباره دستشو به علامت هیس بالا آورد و لبخند زد.دوباره ادامه داد حالا باید انتخاب کنی ۲تومنی ۵تومنی ۱۰تومنی.من گفتم عجب میگم ده تومنی باشه.طرف صندلیشو چرخوند دیدم داره با گوشی حرف میزنه و به اون طرف یاد میده نمیدونم از کارتخوان یا عابر شارژ بخره.دیگه طرف خندید و خدافظی کرد.اومد سراغ من.یعنی همش یه لبخند رو لبش بود که داشتم میمردم منم دیگع سرمو بلند نکردم شارژو گرفتم و در رفتم و دیگه اون مغازه نرفتم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اونم فکر کرده عاشق انگشت پاش شدی تا دیدیش اب دهنت راه افتاهد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توروخدا نگو،، باز ازخجالت حالم بدشد😩😩😩

2810