2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 165700 بازدید | 1000 پست
عه عه عه مرتیکه خاک برسر🤣🤣🤣🤣🤣چه فرصت طلب بوده🤣🤣🤣🤣

تازه بعدش به پیام داد ملکه من حاضری زن دومم بشی و بیای قدم رو چشمام بزاری🤣🤣

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو بگین،، با دوست شوهرم رفتیم باغ،، چهارتایی،،، اون خانمش،، من شوهرم..... دفعه اولللللل.  روی ی تیکه چوب بزرگ نشسته بودن... دوتا اقایون.... من رفتم خیار پوست کردم  بشون بدم... چاقو افتاد از داخل بشقاب، خم شدم برش دارم... نزدیک پریودی بودم،، اب دهنم زیاد شده بود.... بعد خم ک شدم،، اب دهنم ریخت رپی ذمپایی دوست شوهرم.. ی ذره رو انگشتش... واااای هنوز یادم میاد حالم بدمیشه.. دیگ باشون رفتوامد نکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2805
وایییییی 🤣🤣🤣عالی بود

😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

واقعا ما از طوطی‌ها و کاسکوها هم چیزهای عجیبی دیدیم خونه دایی شوهر خواهرم پاگشا دعوت بودیم. حالا اینا  خانم آقای مسن بسیار با شخصیت بسیار متدین. وقتی که همه توی اون جمع نشسته بودیم یه دفعه این کاسکوئه با لهجه و گویش آقاهه اسم خانومه رو آورد و مثلاً حالا میگیم مثلاً سمیه قشنگ گفت سمیه یه ماچ بده

اون لحظه حاج و آقا و حاج خانم شدن یک قطره اب😁😁😁😁😁

منو بگین،، با دوست شوهرم رفتیم باغ،، چهارتایی،،، اون خانمش،، من شوهرم..... دفعه اولللللل. روی ی تیک ...

وای تعریف کردم باز حالم بدشد.. بدنم عرق کرد🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منو بگین،، با دوست شوهرم رفتیم باغ،، چهارتایی،،، اون خانمش،، من شوهرم..... دفعه اولللللل. روی ی تیک ...

وای عزییییزم🤣🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

رسیدی خونه  زنگ واحدشونو بزن بگو شیر کم چرب خریدم الانم رسیدم خونه نگران نباش عزیزم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وایییی خاک بر سرممم😂😂فهمید اب دهنهههه؟ 

میگفتی اب خیاره بودهههه

وااااااای 🤣🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2810