2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 131869 بازدید | 891 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم خیلی با حال بود😂😂😂😂

ممنون کلا خیلی با ادب تشریف داشتم🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
2805
من قضاوت کردم؟! اتفاقا اونهایی که توی جزئیات میرن و دنبال یک سوژه می‌گردن برای کامنت و لایک دارن قضا ...

اگه قضاوت نیست پس اسمشو چی میذاری ؟؟؟!لایک وکامنت هم اینطور که ازحرف زدنت معلومه واسه شما خوشاینده ،افرادی مثل شما دنبال سوژه هستن که ازکاه کوه بسازن ،برو دوباره کامنتتو بخون متوجه میشی

واای چه تاپیک باحالی. کلی خندیدم. 😂😂😂😂اینم خیلی خنده دار بود

خوشحالم عزیزم شاد شدی

ولی من اونروز آب شدم😁🤣

لدفن امضامو بخونین...دخترا میشه برام نفری ی صلوات بفرستین محتاجم ب دعا و صلواتتون دیگ خسته شدم تاپیک زدم و درخواست صلوات داشتم ازتون میخام منت بذارین رو سرم برام دعا کنین.نمبتونم از مشکلم بگم 
من چند سال پیش کورتاژ شدم بعد وقتی به هوش اومدم که از اتاق عمل داشتن میاوردنم بیرون هنوز سیستمم بالا ...

واااای خدا عالیه این

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

وای منه همییشه هول،  یباررفتم مغازه ماست بخرم

تودلم گفتم محکم و قوی صحبت میکنم امروزا

یهو گفتم اقا میست دارین؟ 

خودم همونجا اب شدمممم  الکی هی ب قفسه ها نگا کردم و وررفتم باهاشون🤣

وقتی اورد گف بفرمایین میستتون😑🤣😶‍🌫️

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
2810