2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 142738 بازدید | 950 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ خنده دار‌

مرده با خودش گفته این جرا منو دید هول شده🤣🤣🤣🤣

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
وای اوایل ازدواج با شوهرم دنبال خونه اجاره ای بودیم بعد بنگاه یجا رو معرفی کرد بریم شوهرم تا دست گذا ...

😂😂😂😂😂😂 بنده خدا شوهرت

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
2805

چن وقت پیش مراسم ختم کسی بودم همینطور ک خدا رحمت کنه گویان رد میشدم یکیشون گفت خوشبخت بشی ایشالا منم نمیدونم چرا همون جمله رو تکرارکردم😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یبار هم من با مامانم بودیم تو یه فروشگاه کفش که تو زیر زمین بود از ۶.۷تا پله پام سر خورد هر کار میکر ...

وااای 

خوبه دختره پا نشده بزنتت

دیگ چرا اون بدبختو کشیدی پایین😅😅

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
باورت میشه من شوهر خواهر شوهرمو بوسیدم شوهرم تعجب کرد از کارمیهو هم خواهر شوهرم خندید هم شوهرش ومن د ...

ننننننننننننننننننننننننن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو دیگ رفته بودی تو فاز بوس

🤣🤣🤣🤣من حالا با همکار شوهرم وخانمش رفته بودیم شمال تو یه دره بودیم من پام لیز خورد داشتم میفتادم ...

نمیری دختر

بینیمو عمل کردم نباید بخندم

طفلی اجازم گرفته

دقیقا. هنوز بعد ۱۳سال یادمون میاد میخندیم

چند صفحه از پستا رو خوندم کلی خندیدم😂

دم همتون گررررررم

بادیدن تاپیک یاد سوتی خودم افتادم 

منم چند ماه پیش بیرون بودم داشتم میومدم خونه یه پیرمرد همسایمونه بعضی وقتا دم در خونشون میشینه

گوشه چشمی دیدم یه اقایی دم در نشسته فکر کردم همون پیرمرده س طبق معمول سلامش کردم دیدم پسرشه هول شدم گفتم ببخشید😵‍💫

حالا سلام کردی دیگه چرا بدترش میکنی دختر ببخشید چیه😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

شوترمداشته تعارف میکرده به دوستش که تشریف بیار و اینا اونوگفته چشم حتما شوهرمم هل شده  گفته قدمت سر تخمام میگه مرده یه نگاهی با تعجب کرده خودش هر وقت یادش میفته فقط میخنده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
2810