2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 126 پست
بچه اوتیسم داره؟

نه تشنج پنهان ب دارو داره هر دارویی بود دکترش داد تا تشنجش قطع بشه حتی کورتون اما نشد الان ۲ ساله هرچی نوار مغز میگیریم توش موج تشنج هست و با هر بار تشنج بچه انگار ذهنش پاک میشه بجز اون بیش فعال هم هست با عدم تمرکز تازه بی خواب هم بود دکترش فقط دوز داروهاش رو زیاد می‌کرد بچه ام از ۲ سالگی درگیره یکم دیگه ۴ ساله میشه

اما چند ماهه میبرم پیش طبیب اینقدر خوب شده خوابش عالی شده بعد چندسال هم بچه تونست بخوابه هم من خوابیدم درک و فهمش خیلییییی فرق کرده کلمات جدید میگه خیلی امیدوار بودم خوب بشه فقط خدا ب بچم رحم کنه کاری با این طبیبش نداشته باشن قراره این‌ماه نوار مغز بگیریم ببینیم با این داروها وضعیت تشنجش چطوره اگر خوب باشه طبیبش دارو برا زبون باز کردن و رشد مغزی عقلیش رو شروع کنه 

بهم گفته بود خوب میشه گفته بود زبون باز میکنه مدرسه میره عین بچه های دیگه

خدایا امیدم رو نا امید نکن  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
نمیدونم خدا کنه . بازم خیلی کمک حال بود

اره گلم ب قولی یه تیری بود تو تاریکی 🥹 ولی باور کن میزنن برات بعد بیا بهم بگو تا خوشحال شم🥹🥰😘😍

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سخته درکت میکنم خدا کمکت کنه دورت بگردم😔

فدات شم ببخش ناراحت شدی مهربون  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2805
فدات شم ببخش ناراحت شدی مهربون

عزیزی😇 امیدت رو از دست نده توکل بخدا جاریم بچش مشکل داشت وقتی ب دنیا اومد همه بهش حرف میزدن من گفتم دلم روشنه هیچیش نیست راه رفتنشو میبینی مدرسه رفتنشو ... الان ۴ سالشه ماشالله😍 برای بچه شما هم دلم روشنه گلم 😍 توکل به خدا 😇

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزی😇 امیدت رو از دست نده توکل بخدا جاریم بچش مشکل داشت وقتی ب دنیا اومد همه بهش حرف میزدن من گفتم ...

پناه برخدا ممنونم از دلگرمیت  

چطوری بزنم من زدم میگه نامعتبر

ستاره ۴ ستاره ۴۳۸۵۷ ستاره کد ملی سرپرست #

الان بیشتر از دستشرناراحاتم

دیگه فکر کرده بهت نگه یا دروغ بگه تا ندونی ناراحت نباشی که اشتباه فکر کرده 

الانم میگم میگه من نگفتم😑

پس الزایمر داره😂😂

2810