2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 167175 بازدید | 1000 پست
سلطان مدیریت لحظات سوتی

منم یاد یه خاطره افتادم ،😂 یه بره آوردیم آپارتمان مجبوری چند روز نگه داریم کسی نفهمه گیر بده ،،،بره تو پانسیون بود،،زن همسایه ناغافل برامون حلوا اورد ،که یه دفه بره شروع به بع بع کرد😐😐 چشمای خانمه گرد شد و آب دهنش رو بزور قورت داد،،گفت چی بود گفتم هیچی و  معذرت خواهی کردم درو بستم ،،دخترم گفت ولی فهمید ،،من گفتم نباید بفهمه ،،دیگه دخترم سریع چند تا آهنگ صدای بره از گوگل دانلود کرد رو صدای زنگ گوشی ،،بمن گفت من میرم ت راهرو تو بمن زنگ بزن ،،زنگ زدم به گوشی دخترم صدای بره در اومد ،،خانمه تو صدم ثانیه درو باز کرد کیه چیه،،صدای بره از کجاست ،😐😐 دخترم گفت خاله صدا زنگ گوشیمه،،من تو حال از خنده رفته بودم،😂😂😂😐 آخه همسایه ها مون خیلی وسواس و حساسن اگر می‌فهمیدن تموم بود

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من یبار دراز کشیده بودم با نیم تنه شلوارک فیلم میدیدم یهو ابجیم درو باز کرد پسر همسایه هم دقیقا ...

نظر خودت چی بود

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
2805
منم یاد یه خاطره افتادم ،😂 یه بره آوردیم آپارتمان مجبوری چند روز نگه داریم کسی نفهمه گیر بده ،،،بره ...

دخترت خووب قضیه رو جمع وجورش کرده.😄.ولی شانس اوردین گوسفنده ازینا نبوده که همش بع بع میکنن.

پارسا پسرمامان😍
دخترت خووب قضیه رو جمع وجورش کرده.😄.ولی شانس اوردین گوسفنده ازینا نبوده که همش بع بع میکنن.

اره،😂 ولی وقتی کسی  در میزد به به میکرد ،طفلی فکر میکرد مادرشه،😐😓 آخه مادرش مرده بود

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
2810