2777
2789
عنوان

وای الان تاپیک پربازدید رو خوندم استرس گرفتم واسه پسرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها گزارش بزنید پاک بشه واقعا این اتفاقات یک در هزاره .تو جون هممون استرس و وسواس میندازه فقط اگه ...

میدونه ترسم از چیه؟ از اینکه بچه ی من حتی تب هم نداشت!!ولی ریه هاش عفونت کرده بود 

الانم تا یکم سرفه میکنن وحشت میکنم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2805
حجی تابلوئه دروغه 99 درصد برا بازدید میگن از قطره چکونی حرف زدناشون تابلوئه اگ راسته ک هیچ ول اگ درو ...

به خدا باردارم 

صبحی خوندمش 

چون منم بچه مدرسه ای دارم 

یه عالمه گریه کردم 

از اون موقع هم دلم آروم نمیگیره

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پسر سه ساله منم سه روز پیش گفت دارم خفه میشم کبود شد بچم نفسش نمیومد تبم داشت زود بردم دکتر کلی معای ...

چجور رد شده سرسری؟ 

پسر منم شب با حال عادی خوابید یهو دیدم نصف شب همینجوری جابجا میشه و نمیتونه بخوابه،اصلا تب نداشت و بدنش گرم هم نبود حتی 

دیگه صبح انقد نفس کشیدن سخت بود واسش شکمش چندساعت بالا پایین میشد تا یه نفس بکشه 

اگه تب داشت تعجب نمیکردم ولی ذره ای تب نداشت اون موقع،فقط دومین روز بستری یه درجه تب میکرد

حجی تابلوئه دروغه 99 درصد برا بازدید میگن از قطره چکونی حرف زدناشون تابلوئه اگ راسته ک هیچ ول اگ درو ...

کاش دروغ باشه 

ولی نمیخوام قضاوت کنم خودم دوتا بچه دارم میترسم فقط تو ذهنم سواله چرا بچه ی ۱۱ ساله رو فرستادن باغ اونم با هم سن و سالاش؟؟

به خدا باردارم صبحی خوندمش چون منم بچه مدرسه ای دارم یه عالمه گریه کردم از اون موقع هم دلم آروم نمیگ ...

شعت اول صبح ب خودت استرس نده بابا ول کن 

برو ی چیزی ک هوس کردی بزن ب بدن 

مثلا اینجا سایت بارداریه ول سم ترین سایته برا بارداری 

🚬
علازمش چی بود تب هم داشت

اصلا اصلا تب نداشت 

شب سرحال خوابید نصف شب بدخواب شده بود هی جابجا میشد بدون ذره ای تب هذیون میگفت صبح هم دیگه نمیتونست نفس بکشه و داد میزد از ترس و درد و بیحالی 

چرا باس وقتم و برا چیزی بزارم ک 99 درصد مطمئنم دروغه؟

من که خیلی درگیرش شدم پسرم بدجور سرما میخوره بشدت نفس تنگی میگیره حتی پارسال دکترش گفت ذات الریه گرفته بعدشم  داروش درست مصرف نکرد اما خداروشکر خوب شد از اون برم دخترم سرما خورد تبش قطع نمیشد بردم بیمارستان گفت بستریش کن با رضایت خودم ‌آوردمش اونم خدا روشکر خوب شد همش از دیشب خودم لعنت میفرستم که چرا مراقب بچه هام نیستم

2810