2777
2789
عنوان

وای الان تاپیک پربازدید رو خوندم استرس گرفتم واسه پسرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 64 پست
حجی تابلوئه دروغه 99 درصد برا بازدید میگن از قطره چکونی حرف زدناشون تابلوئه اگ راسته ک هیچ ول اگ درو ...

پارسال پسرم پیشدبستان میرفت.مامان دوستش میگفت دور از جون همه بچه همسایشون همینجوری فوت میکنه.خیلیم یهویی بعد فوت علت رو میزنن درگیری شدید ریه.میگفت بچه اصلا قبلش بدو بدو میکرد یهو افتاد و از حال رفت بحدی ریه هاش درگیر بود که فوت کرد.اینچیزا وجود داره عزیزم.از اونببعد من وحشت دارم هرسری سر مریضی بچم بچه منم که یکسره مریضه شش ماهه دوم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تب نمیکنه؟؟؟؟

خودمم باورم نمیشه ولی با اون حجم عفونت ریه،اصلا تب نداشت  

همینم منو گمراه کرد،من همیشه فکر میکردم نشونه ی عفونت تبه نمیدونستم بدون تب هم میشه عفونت داشت

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که خیلی درگیرش شدم پسرم بدجور سرما میخوره بشدت نفس تنگی میگیره حتی پارسال دکترش گفت ذات الریه گرف ...

خ هم مادر خوبی  

کسی ک بچش و از ذات الریه نجات داده خ خفنه

فکرش و نکن دیگ 

🚬
خودمم باورم نمیشه ولی با اون حجم عفونت ریه،اصلا تب نداشت همینم منو گمراه کرد،من همیشه فکر میکردم نش ...

پس خدارو شکر زیاد نبوده آره تب خطر ناکه من از هیچی مثل تب نمیترسم

2805
پسرمنم توبچگی پنومونی گرفت وهمچنان همراهشه اکثراخلط داره.الان۸سالشه بردمش آسم و آلرژی دارومیخوره

یعنی خلط خوب نمیشه؟ 

پسر منم داره همچنان بعد مرخص شدن 

پارسال پسرم پیشدبستان میرفت.مامان دوستش میگفت دور از جون همه بچه همسایشون همینجوری فوت میکنه.خیلیم ی ...

حرف شما درسته من نگفتم مرگ بچه ها وجود نداره متاسفانه هس دور از جون بقیه ول این کاربر کارش خ اشتباهه 

از قطره چکونی حرف زدنش ک مشخص بود تاپیک دروغه 

حالا راستم باشه چ اصراریه اینجوری بنویسی پربازدید شه ک تا یه روز بعد تاپیک این همه مادر باردار و بچه دارو نگران کنه دنبال درد دله؟ معمولی هم مینوشت باز چارتا کاربر پیدا میشدن دلداریش بدن

🚬
کاش شاید تولدی چیزی بوده چ بگم والا ما ک با 23 سال سن نرفتیم

همین دیگه

من بچه هام یه کلاس قران میرن میان هزار تا فکر میکنم با برگردن بعد بچه ی ۱۱ ساله باغ واسه چیه بدون بزرگتر

همین دیگهمن بچه هام یه کلاس قران میرن میان هزار تا فکر میکنم با برگردن بعد بچه ی ۱۱ ساله باغ واسه چی ...

پسر بود؟ 

پسرا تا 16 17 سالگی با وجود هیکل گنده خ بچن چیزی بیوفته زمین میخورن رعایت نمیکنن 

ت مدارس هم ک همش مریض میشن 

ب بچه هاتون ماسک بدین بگین غذای همو نخورن دهنی نخورن طوری نمیشه ایشالا

🚬
من که خیلی درگیرش شدم پسرم بدجور سرما میخوره بشدت نفس تنگی میگیره حتی پارسال دکترش گفت ذات الریه گرف ...

وای توروخدا مقاومت نکن واسه بستری شدنشون،من دیدم تو بیمارستان ساعت به ساعت دارو میزنن بخور میزنن مگه تو خونه میشه اونجوری مواظب بود؟ 

پارسال پسرم پیشدبستان میرفت.مامان دوستش میگفت دور از جون همه بچه همسایشون همینجوری فوت میکنه.خیلیم ی ...

منم تا قبل اینکه خودم ندیده بودم باورم نمیشد ولی با چشم خودم دیدم پسرم شب راحت و سرحال خوابش برد صبح حتی نمیتونست نفس بکشه و داد میزد فقط از ترس و درد 

عفونت ریه ی لعنتی انگار کم کم جمع میشه یهو خودشو نشون میده

منم تا قبل اینکه خودم ندیده بودم باورم نمیشد ولی با چشم خودم دیدم پسرم شب راحت و سرحال خوابش برد صبح ...

منم پسرم پارسال اینجوری شد بوه سالم سالم شب موقع خواب دیدم بشدت داره نفس نفس میزنه برقو روشن کردم دیدم خیس عرقه نمیتونست بچه ۵ساله نفس بکشه.سریع بردیمش درمانگاه حالا ساعت یک بود.درجا دوتا امپول براش زدن گفتن ببریدیش باید اکسیژن بگیره یعنی هیچوقت پارسالو یادم نمیره از شدت گریه چشمام بازنمیشد بردیمش بیمارستان خصوصی که اکسیژن بگیره پذیرش گفت باید بستری کنید و منم نمیخواستم بستری بشه گفتم به دکتر نشونش بدم هرچی دکتر گفت که دکتر معاینش کرد گفت ریه هاش اصلا درگیر نیست یه حمله بوده انگار.یعنی تای هفته من دستو پام میلرزید.الانم تا مریض میشه به هربدبختی ای هست از دکتر خودش وقت میگیرم میبرمش چون اصلا بقیه دکترارو قبول ندارم.من حتی پارسال دکتر ریه مخصوص کودکانم بردم یعنی در اینحد وحشت کرده بودم که گفت ریه هاش پاکه.اما خدا واسه هیچکس پیش نیاره همچین چیزایی 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2810