2777
2789
عنوان

مربی رانندگیتون از جلسه چندم فرمونو داد دست خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 39 پست
پس یعنی اقا بهتره فرمونو میده دست خودم؟

بگرد مربی مرد خوب پیدا کن

که هی دائما کلاج و اینام نگیره برات

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس یعنی اقا بهتره فرمونو میده دست خودم؟

با خانم ریسکه که نترس باشه یا نباشه

ولی اقااحتمالش تقریبا ۱ درصده که اینجور کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
استثنا هم هستولی کلا مربی های خانوم ترسو هستنو هر کدومشون ترسشون رو به ی شکلی نشون میدنالبته که میگم ...

مربی من خانم بود عالی ،منو می‌برد تو جاده های سخت با کامیون و تریلی بعد انگار مسابقه ست همچین تشویقم میکرد برو برو ،توضیح می‌داد چیکار کنم.

الان از شانس مسیر کاریم پر از تریلی و کامیونه‌.اگر اونموقع منو نمی‌برد الان اینقدر راحت و نترس رانندگی نمیکردم‌.

با خانم ریسکه که نترس باشه یا نباشهولی اقااحتمالش تقریبا ۱ درصده که اینجور کنه

بله آقایون اعتماد به نفس بالایی دارن تو رانندگی ولی باید دید انصاف هم دارن یا نه.من با دوستم میرفتم چون راننده شون آقا بود،یکبار این دوست منو جای شلوغ نبرد

با خانم ریسکه که نترس باشه یا نباشهولی اقااحتمالش تقریبا ۱ درصده که اینجور کنه

حس میکنم مسئول اموزشگاه از عمد ایشونو گذاشت سر انتخاب کردنش میگفت اره سرش خلوته بهتره و فلا بیشتر وفت میذاره ببین خوبه ها توضیح دادنش حتی برام مینویسه اما این کارارو میکنه میفهمم میترسه سر ماشینش

حس میکنم مسئول اموزشگاه از عمد ایشونو گذاشت سر انتخاب کردنش میگفت اره سرش خلوته بهتره و فلا بیشتر وف ...

سرش خلوته همون دلیلش اینه که اجازه رانندگی نمیده.

راننده هایی که کارشون خوبه سرشون شلوغه همه سردست میشکنن براشون.