من هنوز جلسه سومم ولی مربیم کلا تو دور زدن فرمونو میگیره همون اول جلو اموزشگاه فرمونو میگیره کلا شاید فقط تو خیابون درحالی ک فرمونو صاف گرفتم بذاره فرمون دست خودم باشه هی میگه فرمونو زیاد میچرخونی
اخه همش دست خودشه تا نگیرم و اشتباه نکنم که دستم نمیاد برای شماهم میگرفتن؟
بابا بخدا بار اول زیاد پیچوندم بعدش بهم گفت در حد میلیمتر بپیچونو اینا اوکی شدم ولی کلا تو چرخیدن دسته خودشه میخوایم از سمت اموزشگاه بیایم بیرون چون اونجام پیچ داره باز دسته خودشه یا تو خیابون دارم صاف میرم یهو میگیره میگه داشتی میرفتی تو جدول درصورتی که فاصله داریم با جدول
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بابا بخدا بار اول زیاد پیچوندم بعدش بهم گفت در حد میلیمتر بپیچونو اینا اوکی شدم ولی کلا تو چرخیدن دس ...
اگر میبینی اینجوری نمیذاره یاد بگیری راننده ت رو عوض کن.من اولش یه خانم برد منو برد یه جای پرت و دور از شهر همش هم ۴۵ دقیقه تمرین داد بعد خودش رانندگی میکرد.رفتم اعتراض و عوض کردم .اینیکی هم خانم بود ولی زمین تا آسمون با قبلی فرق داشت