2777
2789
عنوان

پسرم گلاب بروتون اسهال داره چی بدم بند بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 64 پست

الهی بگردم... فقط توبه کردنش😁😁😁

عزیزم اول اینکه دلیل اسهالش رو پیدا کن. اگر غذای چرب خورده و رودل کرده باید بیاد تا پاکسازی بشه روده ش... البته در کنارش مایعات فراوان بهش بده که بدنش کم اب نشه. چای کمرنگ.. محلول او آر اس...دوغی که خودت درست میکنی با ماست و کم نمک... اینا اب بدن رو تامین میکنه. اگر دیدی اینقدر زیاده که در ساعت هفت هشت بار دفع شدید داره ببرش دکتر که امپول و سرم بده. اگر فاصله دفعش زیاده مثلا ساعتی یبار، بزار پاکسازی بشه بدنش. در کنارش نبات سوخته درست کن براش بده بخوره. کته ماش بدون روغن نباتی و با یکم روغن حیوانی، همراهش ماست و سیر و نعنا براش درست کن.... مرغ ساده ابپز کن با یکم نمک و زعفرون بده با نون بخوره.... اگر بتونی عصاره گوشت هم درست کنی که معده ش تقویت شه خیلی خوبه... برای داروی شیمیایی حتما دکتر باید تشخیص بده که ویروسه یا معده ش سنگین شده. هر دارویی نده بهش. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805