2777
2789
عنوان

یه دختر از چه سنی پیر دختر محسوب میشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 76 پست
جاهایی در همین ایران خودمون سراغ دارم که به دختر 20 ساله میگن ترشیده ! تفکری که مبنای عقلی نداره قاب ...

دقیقا !! اینا فقط میگن دختر بدیم شوهر حالا پسره هر گاوی باشه! فقط شوهر کنه. من مخالف ازدواج زیر ۲۶ سالم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۸ سالگی نامزد کردم و ۳۰ سالگی ازدواج کردم و اون زمان توی یه مرکز استان زندگی میکردم یه مقدار از اینکه نکنه دیگه خواستگار خوب نیاد ترسیده بودم. با پسری که ۳ ماه از خودم کوچیکتر بود ازدواج کردم و الان که ۴۰ سالم شده به نظرم اون زمان خیلی کوچولو بودم! 

میشه گفت بیبی فیس هستم و زیاد سن و سالم نشون نمیده اما چون خیلی با صورت حرف میزنم الان یک سال هست که قشنگ‌پیشونیم خطوط افقی و عمودی افتاده و موهوی سفید هم توی موهام پیدا شده و میشه گفت زیاد شده همین (بویژه پیشونیم) باعث شده حس پیر شدن بهم دست بده 

آها راستی اینم بگم که عروسی من توی یکی از شهرستان های استانمون بود و اونجا عروسا همه زیر ۲۰ سال بودن و من وقتی برای آرایش عروسیم رفتم آرایشگاه به من گفت چون سنت بالاست لباستو عوض کن این لباس مناسب سنت نیست!! یعنی از نظر اونا سن بالا محسوب میشدم😄

الان تهران زندگی میکنم و میبینم که اینجا ۳۵ سالگی هم کیس های ازدواج برای دخترها زیاده و ازدواج توی این سن طبیعی هست

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
واقعا الان ۳۰ زیاده؟ ما خیلیییی داشتیم خاله خودم ۳۵یکی دیگه از فامیلامون گذاشت ارشدو بگیره بعد ازدوا ...

واقعااااا. من اگه الان یه مور فوق العاده ام عاشقم باشه و منم عاشقش حاضر نیستم تو ۱۸ سالگی ازدواج کنم. آخه آدم کلی کار نکرده داره چرا باید وقتی خودشو نساخته یکی دیگه رو وارد زندگیش کنه..

دقیقا !! اینا فقط میگن دختر بدیم شوهر حالا پسره هر گاوی باشه! فقط شوهر کنه. من مخالف ازدواج زیر ۲۶ س ...

من به شکوفایی شخصیت در ازدواج بیشتر معتقدم تا سن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

واقعااااا. من اگه الان یه مور فوق العاده ام عاشقم باشه و منم عاشقش حاضر نیستم تو ۱۸ سالگی ازدواج کنم ...

۱۸ سالگی واقعا سن خوبی برای ازدواج نیست من شخصا ۲۴ تا ۲۵ سالگی دیدگاه ها و نظراتم ثبات پیدا کرد و به پختگی عقلی برای ازدواج رسیدم

بردار زادم پیش دوستم گفت تو چ دوستی هستی شوهر برا عمم پیدا نکردی . برادر زاده شوتزده سالشه خیلی دنبا ...

اها احتمالا منظوری نداشته اینو ماها که ۱۸ ۱۸ ساله مون هم هست بین دوستا به شوخی میگیم احتمالا به سنت ربطی نداشته عزیزم خودتو ناراحت نکن بابتش اصلا بذار پای بچگیش

یاخدا😂😂

به هر حال پسرم داداش میخواد دخترم خواهر میخواد اینا بزرگ شن یه دور همی بخوان بگیرن چن تا که باشن که چمیدونم مریضش کوفتی دو سه تا دلسوز واقعی میخوان که پناهشون بشه بعد من😂

مامان من ۴۱سالشه ی دوستای خفن و قرتی دارع همه چیتان پیتان همشونم ی ماشین زیر پاشونه دارن کیف میکنن همه مجرد حالا مامانم نشسته حرص منو میخوره بیخیال بابا عشق و حال تو مجردی شوهر اش و نون خور اضافس تو این دوره زمونه

من ۲۸ سالگی نامزد کردم و ۳۰ سالگی ازدواج کردم و اون زمان توی یه مرکز استان زندگی میکردم یه مقدار از ...

من اگر به عقب برگردم اگه همسرم ۲۵ سالگی میومد خواستگاریم توی همون ۲۵ سالگی باهاش ازدواج میکردم که ۳۰ سالگی بچه هامو دنیا آورده باشم 

بچه اولمو ۳۷ و بچه دوممو دو ماه پیش یعنی ۴۰ سالگی دنیا آوردم و احساس میکنم دیر بوده چون بچم که ۳۰ سالش بشه و سن ازدواجش باشه یا من خیلی پیر شدم و ۷۰ ساله شدم و یا خدابیامرز شدم! دلم میگیره وقتی بش فکر میکنم 

اما اینکه کسی مثل مادر شما توی سن خیلی کم ازدواج کنه هم خوب نیست چون مثل مادر شما توی سن ۴۰ سالگی حس پیری و افسردگیش شدید میشه

2810