2777
2789
عنوان

یه دختر از چه سنی پیر دختر محسوب میشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 76 پست

ولی همه چی فرق کرده

هر چی جلوتر میریم دیگه چهل ساله ها انگار سنی ندارن و هنوزم جوونن

قبلن سن سالگی سن پیری دختر بود

ک الان اوج جوانی حساب میشه

چند سال دیگه هم ک بگذره چهل سالگی سن پیری ب حساب نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سنی مناسبه پس؟

۲۹، ۳۰  رسیدی با یه آدم حسابی وارد رابطه بشو ، اینجوری حداقل یکیو داری. حالا هر وقت خواستی باهاس ازدواج کن.

ولی توی ۴۰ سالگی اگه تازه بخوایی رل بزنی دیره و شانس اینکه مورد خوب پیدا کنی کمه

همون 35 و 40 سال میگن پیردختر

شما سعی کن زودتر 35 ازدواج کنی

چون سن مناسب بارداری و بچه داری زیر 35 هستش

ولی مادرت شاید علائم افسردگی، یا کم خونی یا تیروئید کم کار داره... یه چکاب ببرینش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من دو تا دختر عمه ۲۹ و ۳۰ ساله دارم که ازدواج نکردن هنوز و همسرانشون حرف میزنن و دلشون واسشون میسوزه

واقعا الان ۳۰ زیاده؟ ما خیلیییی داشتیم خاله خودم ۳۵

یکی دیگه از فامیلامون گذاشت ارشدو بگیره بعد ازدواج کرده ۳۰ و خورده ای الانم هردوباهم مهاجرت کردن

این بده؟ حالا ۲۴سالگی ازدواج میکرد با یه لیسانس میرفت خونه شوهر که چی آخه الان مگه چیو از دست داده 

چرا انقدر از دیر ازدواج کردن میترسید

به موقعش میاد سمتتون به نظرم دخترا از ۳۸ سال به بعد باید نگران بشن .. که اونم با وجود این همه بازیگر مجرد مثل این هانیه توسلی😂۴۶،۴۷سالشه و مجرد حتی اون موقع هم نباید حس بد داشت باید اعتماد کنید به حکمت خدا

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
وای این دیگه خیلی عجیب بود

منم ۱۸ سالم بود فامیلای گوه مادریم بهم میگفتن ترشیده! اهل یکی از شهرای لرستانن دختراشون ۹تا ۱۲ سالگی شوهر میدن نکبتا

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
وای این دیگه خیلی عجیب بود

والا واسه منم عجیبه خیلی پیگیرم بودن حتی دختربچه ها هر کی منو میدید میگفتن دیگه وقت نداری بچه داربشی یا بزرگترا میگفتن پیرمرد میگیرتت منم سپردم بخدا شوهرم ۲۵سالشه

منم بیبی فیسم

2810