2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس لین همه داد و فریاد هایی ک سرم زد چی

برای بزرگ نشون دادن خودش خاسته تو رو کوچیک کنه... هر عملی عکس العملی داره... مث اینکه دستت میخوره به ی چیز داغ ناخودآگاه دستتو میکشی ک کمتر آسیب ببینی یجور حالت دفاعی و جبهه گرفتنه

2805

عزیزم تو دل نسوزونی لطف بزرگی به شوهرت کردی، دختر خوب شوهرت مگه پسر ۱۰ ساله است که بدبخت رو انقدر کنترل می کنی، مرد خونه است تو با این کارت اعتماد بنفس شوهرت رو از بین می بری 

عزیزم تو دل نسوزونی لطف بزرگی به شوهرت کردی، دختر خوب شوهرت مگه پسر ۱۰ ساله است که بدبخت رو انقدر کن ...

من خودم دارم این همه بدبختی میکشم مراعات میکنم ب خاطر این آدم بعد ندونم پولاشو کجا و برا چی خرج میکنه

من خودم دارم این همه بدبختی میکشم مراعات میکنم ب خاطر این آدم بعد ندونم پولاشو کجا و برا چی خرج میکن ...

خوب از راه درستش نه با کنترل، هر کی هم جای شوهرت باشه مطمعن باش واکنش بدتری میداد، بعدش هم اگه بدبختی میکشه تنها تو نیستی که کل اعضای خانواده اون مشکل رو به دوش می کشن خواهرانه میگم دست از این کارات بردار هم خودت پیر میشی هم شوهرت رو از زندگی دلزده می کنی

برای همچین شخصیتی دلسوزی کلا اشتباهه کاش من ب خودم بیام

فکر میکنم شما داری نقش مادری براش ایفا میکنی. مثل یه مادر که همیشه پیگیر بچشه و دلسوزانه براش کار میکنه. فقط کافیه نقش همسر رو براش داشته باشی. اینجوری هم یه باری از دوش خودت برداشته میشه هم زیاد به پر و پای اون نمیپیچی

من اصلا عصاب ندارم

چه حوصله ای داریا

یه سریا فک میکنن از کار شوهر سر در بیاری

چقد چک داره

کجا خرج مرد

چی خرید

چقد تو کارتشه ینی سیاست

بابا این اگه سیاسته 

بیخیال

بی سیاست باشین

پیییییر میشین

2810