2777
2789
عنوان

عکس سینه بچه مامانا تو روخدا بیاین واجبه 🙁🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 49 پست
زبونم لال زبون لال برو تاپیک پربازدید رو بخون همین الان بستری کننن

بله باید بستری کنم چاره نیس ☹️☹️

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر با معاینه میفهمه روندبهبودی داشته یانه نیاز به عکس نیستاگر نداشته باشه نامه بستری میدهو خواهشاا ...

اره فردا میبرمش انشالله  که بگه خوبه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2805
الكي شايعه پخش نكن

رفتم لیزر متخصص کودکان گف حتی گف به بقیه بگین خودمم یه بچه چهارساله دارم که چن روز پیش مریض شد مردمو زنده شدم تایکم بهترشد مثلا من چراباید بیام ته دل آدمارو خالی کنم اطلاع رسانی کردم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه آنتی بیوتیکی دادی

لسماشونو یادم نیس ولی چنتا شربت خشکن داده دوتا اسپری با دم یار داد اینا گفت بزنه خوب نشد ببر بستری کن 

ن دکتر از بخور چیزی نگفت ولی بقیه گفتن واسه خلط خوبه چون قبلا بخور سرد میدادم هیچ تاثییری نداشت منم ...

بالای ۲۰ ساله ک بخور گرم استفاده نکردم.

کلا حتی توی داروخونه نام گرم نیست

چون محیط روی برای رشد باکت ی افزایش میده

همه دکت ا میگن سرد بزنید

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
تجویز متخصصین نی نی سایته

😅

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
بالای ۲۰ ساله ک بخور گرم استفاده نکردم.کلا حتی توی داروخونه نام گرم نیستچون محیط روی برای رشد باکت ی ...

فردا برم پیش دکتر میپرسم مرسی که گفتی گلم 

وای نه 😓😓😓میشه توی دلمو خالی نکنی دعا کن بچم زود خوب بشه 😭😭😭

انشالله خوب میشه تاباشه ازاین مریضیا میگذره خودتو اذیت نکن توکه بچت اسهال نداره اون ویروسه مال شما سرماخوردگیه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

انشالله خوب میشه تاباشه ازاین مریضیا میگذره خودتو اذیت نکن توکه بچت اسهال نداره اون ویروسه مال شما س ...

ن خداروشکر اسهال نیس فقط خلط سینه داره همین با ابریزش که اونم ابریزشش شفاف چرکی نیس 

اتفاقا من امروز پيش دكتر متخصص كودكان بودم

بودی من چیکاکنم منم سه روز پیش لیزر بودم همون خانوم دکتره گف داشت به همه میگف حتی گف دوقلو داشتیم خواهرو برادر که طی سه روز از دنیا رفتن حتی رفتیم مراسمشون مادرپدرشون مث دیوونه ها شده بودن  

لسماشونو یادم نیس ولی چنتا شربت خشکن داده دوتا اسپری با دم یار داد اینا گفت بزنه خوب نشد ببر بستری ک ...

منم نوزادم سک سالو‌نیمشه یک ماه پیش ید جور مریض شد دکتر ازیترو مایسین ۱۰۰داد سرسع خوب شد

2810