2777
2789

نزدیک دوهفته پیش عکس از سینه بچم گرفتم دکتر گفت چرک داره دارو داد منم بهش دادم با اسپری گفت اگ خوب نشه باید بستری کنی بخور گرم میدمش شبا ولی بازم انگار سینه اش خس خس میکنه فردا اگ باز عکس بگیرم ضرر داره بنظرتون چون میخوام به دکتر نشون بدم الکی بستری نکنم اگ خوب شده 😓

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

بخور گرم تجویز پزشکه؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور گرم تجویز پزشکه؟

ن دکتر از بخور چیزی نگفت ولی بقیه گفتن واسه خلط خوبه چون قبلا بخور سرد میدادم هیچ تاثییری نداشت منم گفتم ایندفعه بخور گرم استفاده کنم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2805

خانوماحواستون باشه یه ویروس جدید اومد بچه اسهال استفراغ میشه درعرض سه روز بچه رو ازبین میبره حواستون به بچهاتون باشه تواین دوسه روز یازده بچه تواهواز مرد بخاطر همین ویروس 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اصلا بیمارستان الکی بستری نمیکنه اگنیازه ببر بستری کن بچه اذیت نکن

ن دکتر گفت اگ خوب نشد ببر منم گفتم دوباره عکس از سینه اش بگیرم ضرر نداره چون دو هفته پیش عکس گرفتم میخوام به دکتر نشون بدم 

برای در مان عفونت درمان خونگی چندتا هست ۱ شلغم و سوراخ کن عسل بریز توش چند ساعت بگذره اب میندازه ابش خوبه 

انار شیرین بزار رو حرارت ملایم بپزه انقدر بمونه که خوب اب دار بشه ابش تلخه ولی خوبه نخود و عناب با هم دم کن بزار انقذر دم بساد که رنگ چایی بشه خوبه 

ن دکتر از بخور چیزی نگفت ولی بقیه گفتن واسه خلط خوبه چون قبلا بخور سرد میدادم هیچ تاثییری نداشت منم ...

زبونم لال زبون لال برو تاپیک پربازدید رو بخون 

همین الان بستری کننن

خانوماحواستون باشه یه ویروس جدید اومد بچه اسهال استفراغ میشه درعرض سه روز بچه رو ازبین میبره حواستون ...

وای نه 😓😓😓

میشه توی دلمو خالی نکنی دعا کن بچم زود خوب بشه 😭😭😭

سلام ان شاء الله بهتر ميشه عكس ضرر داره ببرش دكتر خودش متوجه ميشه سينه و پشتش رو روغن مالي كن ضربه ه ...

مرسی انشالله 😓

ن دکتر گفت اگ خوب نشد ببر منم گفتم دوباره عکس از سینه اش بگیرم ضرر نداره چون دو هفته پیش عکس گرفتم م ...

دکتر با معاینه میفهمه روندبهبودی داشته یانه نیاز به عکس نیست

اگر نداشته باشه نامه بستری میده

و خواهشااگرداد بروبستری کن

انقدز خوددرمانی نکن هرکی هرشربتی میگه میدی به بچه

برای در مان عفونت درمان خونگی چندتا هست ۱ شلغم و سوراخ کن عسل بریز توش چند ساعت بگذره اب میندازه ابش ...

یکسالشه عسل نمیشه بدم ولی شلغم دادم بهش بازم میدم دعا کنین خوب بشه 

2810