2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم دو سالشه هنوز نگرفتم شیرخشکیه

چندبار تلاش کردم ناموفق بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

اولا درست صحبت کن. دوما تو قرآن فرقی بین شیردهی دختر و پسر نیست .

با کسی بد صحبت نکرده کسی 

مشکل اینه هرچی از خودشون درمیارن میچسبونن به قرآن 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

سلام عزیزم 

محکم‌باش چسب زدی تا اخرش بزن 

دختر من یکهفته شبا تو خواب گریه میکرد کیومد سراغ سینم 

چسب رو میدید بیخیال میشد ولی گریه هاش بود

یکهفته بی تابی کرد نه شب داشتم نه روز تا عادت کرد 

قران مران چیه دیگه علم پزشکی پیشرفت کرده دختر و پسر چه فرقی دارن حالا میگیم دختر شیر بخوره استخون بد ...

همه ی این علمایی ک به زور بشر کشف میکنه بعدش میره میبینه تو قران اومده 

خدا فرموده دختر تا پایان ۲سالکی ولی پسر زودتر گرفتین مشکلی نیس

بچه مت دوسال ودوماه خورد دیگه نخورد ولی الان چهارساله پوشک میکنم به خاطر اضطراب بیش از حد که باباش ب ...

گناه داره بچه 

با پدرش صحبت کنید یا ببرید مشاوره 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
راحت بود ؟ یعنی خودش میگفت یا استارتشو شما زدین؟

ببین عزیزم روش فشارنیاریابه همسناش نگاه نکن که زودترگرفتنشون ازپوشک هربچه ای یه جوریه.من قبلترسعی کردم بگیرمش چندبارپوشکش نکردم دیدم خودشوخیس می‌کنه بیخیال شدم.تااینکه ۳سالگیش باهاش ملی حرف زدم اول پوشکش نکردم یه قطارکشیدم چسبوندم رودرتوالت بهش گفتم هربار که جیشتوبگی یه واگنش رورنگ کن .وقتی همه واگنهات رنگ شدبابا برات کادو میگیره.تشویق شد.یهوجیش گرفت لگن توخونه گذاشته بودم جیش میکرداوایل میترسید.دیگه این آخری بردمش توالت گفتم جیش کن میترسیدحتی نمی‌شست ایستاده بود تا اینکه سرشوگرم کردم براش شعرخوندم تا اینکه جیشش اومدوترسش ریخت بعدشم تشویقش کردم.اخرم براش باباش اسکوترخریدکلی ذوق کرد

پسر من میدونه دسشویی کجاس کسی برع داخل میگه جیش اما خودش ک لخت کنیم اصلااا نمیاد داخل انگار هنوز نمی ...

اصلا بچه اتو مقایسه نکن با کسی و نذار مقایسه کنن دیگرانم. چندین بار به فاصله چندماه تمرین کنید جایزه بده بهش اگه تونست یادش بده اگه نه بذار چندماه دیگه . واقعا پروسه سختیه صبر زیادی لازمه

همه ی این علمایی ک به زور بشر کشف میکنه بعدش میره میبینه تو قران اومده خدا فرموده دختر تا پایان ۲سال ...

خب همین 😑😑 

اومدن میگن دختر کمتر شیر بخوره 

یعنی چی ادم میمونه چی بگه 

دختر در آینده قراره بچه بیاره و شیر دهی انجام بده

میگن بعد دوسالگی اصلا خوب نیسبچه رو خنگ میکنهنمیدونم منم شنیدماما این همه خوراکی های خوشمزه هست بهش ...

شیر پاستوریزه که آبه فقط سفید

بعد قطع شیر نان کید یا شیر ماجان باید. به بچه داد که ضعیف نشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

2810