2777
2789
من بهترین شغل و داشتم بخاطر بچم گذاشتم کنار مه بالاسرش باشم .امیدوارم در آینده پشیمون نشی

جدای از حقوق عالی که دارم بخاطر وضعیت مهاجرتمون مجبور بودیم اینکار رو کنیم

هروقت به تصمیمی میگیرم بر اساس بررسی هایی هست که تو اون زمان با اون اطلاعات و با اون دانش گرفته شده بنابراین هیچوقت از تصمیماتم پشیمون نمیشم. اگه بخواییم از عاقبت تصمیمون نگران باشیم هیچوقت نمیتونیم تصمیم بگیریم

تصمیم نگرفتن هم نوعی تصمیم ولی تصمیمی که دنیا برات میگیره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهترین شغل و داشتم بخاطر بچم گذاشتم کنار مه بالاسرش باشم .امیدوارم در آینده پشیمون نشی

خدا روشکر تو این شرایط بچه ندارم

خداروشکر .شما از من عاقلتری

داشتن و نداشتن بچه انتخاب ه گلم، به عاقلی ربطی نداره 🙂

ولی در کل اگه بچه ات بالای ۳ سالش هست به زندگی حرفه ایت برگرد، بچه ها بزرگ میشن میره ولی شما اگه برای خودت پلن شخصی نداشته باشی تو خونه موندن به مرور از پا درت میاره

بله

یکی تو این سایت پیدا شد که من ازش کوچیکترم😅

الهی دلتون خوش باشه هر طور که زندگی میکنید

یکی تو این سایت پیدا شد که من ازش کوچیکترم😅الهی دلتون خوش باشه هر طور که زندگی میکنید

قربونت برم 

من از ۲۸ سالگی خواننده خاموش نی نی سایت بودم از ادلین روزهای بارداریم تا الان 

قربونت برم من از ۲۸ سالگی خواننده خاموش نی نی سایت بودم از ادلین روزهای بارداریم تا الان

همه اینجا خیلی کم سنن اخه😅😢🥲