2777
2789

پسر دوستم ۵ سالشه

به مامانش گفته عموش به باسنش قطره زده

دوستم ژل و .... بهش نشون داده، اما وقتی قطره بینی و نشون داده، گفته از این زده !!!

تو خونه‌ی عمو هه دختر ۱۴ ساله و پسر ۷ ساله خودش و زنش هم بودن 

گفته یکی توالت بوده، یکی تو اتاقش بوده و زنه هم تو آشپزخونه 

دوستم داره دیوونه میشه 

بنظرتون عمو هه چی زده بهش؟

من از بچه پرسیدم عمو شلوارش و درآورد 

گفت نه 

گفتم تو ش و ر ت عمو رو دیدی، گفت نه 

بنظرتون چی بوده داستان 

واقعا ناراحتم و عصبی 

مرتیکه ی عوضی خودش دو تا بچه داره 

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید الکی گفته

تو اون سن خیالبافم میشن

من انگشتم ب بچم نخورده بود جاریمو میدید میگفت مامانم منو میزنه میزنه تو صورتم مشت میزنه بهم😐😐😐😐😐😐😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
2805
شاید الکی گفتهتو اون سن خیالبافم میشنمن انگشتم ب بچم نخورده بود جاریمو میدید میگفت مامانم منو میزنه ...

😂😂😂😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
😂😂😂😂😂

شانس و میبینی فقط😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه شلوارشو درنیاورده پس چیجوری کاری کرده

یا میترسه و خجالت میکشه واقعیتو بگه

یا کلا الکی میگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
شاید الکی گفتهتو اون سن خیالبافم میشنمن انگشتم ب بچم نخورده بود جاریمو میدید میگفت مامانم منو میزنه ...

بچه خوبم صحبت نمیکنه 

اما وقتی مامانش داشته بعد حموم خشکش می‌کرده، نمیدونم چی شده که گفته عموش اون کار و گرده!!!

اسی تاپیک چهارممو بخون

دخترِ ۶ ساله ی من توهم زده به باباش گفت من خودمو زدم به خواب مامانم با پسری تلفنی حرف زده گفته میام پیشت،یه جنگی به پا کرد چقد قران خوردم تا شوهرم باور کرد بچه چرت گفته.باورش نمیشد همچین کلماتِ گنده ای از دهنِ این دربیاد

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اگه شلوارشو درنیاورده پس چیجوری کاری کردهیا میترسه و خجالت میکشه واقعیتو بگهیا کلا الکی میگه

چیزی زده به باسن بچه 

قطره ای چیزی 

نمیدونم که چی بوده

اسی تاپیک چهارممو بخوندخترِ ۶ ساله ی من توهم زده به باباش گفت من خودمو زدم به خواب مامانم با پسری تل ...

واقعا !!!

چه اعجوبه هایی آن خدایی

2810