من فرض میگیرم کنکوری باشی.
اول ببین تو چ درسایی ضعف داری و با درسنامه خوندن یاد نمگیری برای اونا ویدیو ببین. مثلا فیزیک دهم فصل فشار لوله های یو شکلو خودت خوندی تست زدی یاد نگرفتی برای اون ویدیو ببین نه کل فصل یا کل کتابو.
اگه طبق بودجه بندی آزمون میری جلو اولویت هفته اولت این باشه که دوازدهمو پیشروی کنی با نصف پایه و هفته دوم نصف مابقی پایه. تو برنامت حتما هر روز زیست و شیمی بذار و روزایی که مدرسه میری ریاضی و فیزیک رو ی روز درمیون بخون. و روزایی که مدرسه نداری دو تا پارت زیست داشته باش ی شیمی(پارت شیمی رو نیم ساعت تا یک ساعت بیشتر از پارت ریاضی فیزیک بگیر) ی ریاضی و ی فیزیک. زیست حتما کل تستای کتابتو تحلیل کن. من زیستم قوی نیست. اول ی دور کتابو میخونم بعد ویدیو فرهمند رو میبینم و ی دور دوباره بعدش کتابو میخونم و بعد تستای منبع اولمو میزنم و اگه نکته جدیدی داشت اضافه میکنم تو کتاب. برا شیمی و ریاضی و فیزیک ی دور سریع درسنامه میخونم و تو تست یاد میگیرم البته به جز حفظیات شیمی که باید تکرار شه مدام.
مرورات رو یک روز بعد، سه روز بعد،یک هفته بعد، یک ماه بعد و سه ماه بعد مطالعه بذار. ی سالنامه داشته باش. هر روز بنویس که چی خوندی. مثلا امروز 2 آذره من فصل دو شیمی دوازدهم سلول گالوانی رو خوندم و تستاشو زدم با خیلی سبز. حالا فردا ی دور دیگه متنو مرور میکنم و تستای مارک دارم رو میزنم. برای سه روز بعد اگه تست مارکداری داشتم که بازم غلط میزدم ی بار دیگه اونو میزنم و تست مضربی از منبع دوم. برای ی هفته بعد هم باز مارکدار و مضربی منبع دوم رو میزنم. برای ی ماه از کتابایی که حالت آزمونی دارن و تستاشون سخت تره استفاده میکنم مثل سه سطحی و موج آزمون و باز متن رو هم دوره میکنم. برای سه ماه بعد هم آزمونای قلم چی و ماز یا زیستاز خوبن برای مرور.
اگه سوالی داشتی بپرس