2777
2789
عنوان

چیکار کردین برای اینگه زودتر زایمان کنید فردا چهل هفتمه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما بچه ات پسره؟؟ من سر پسرم تا هفته ۴۱ با شکم گنده و دی ماه، با برف و سرما روزی ۴ ساعت پیاده روی ...

عزیزم چقد هزینه کردی منم دکترم از اول بهم گفت تو زایمان راحتی نداری ولی اصلا شرایط مالیمون جور نیست پنجاه ملیون باید کنار بزاریم اره بچم پسره و بالاست

2805
گارانتی ای نیست اما ارامش داشتن خیلی مهمه تو زایمان. هورمون های ارامش بخش نقش بزرگی تو زایمان و درده ...

اصلا تنها چیزی ک ندارم ارامشه هر روز ی فصل ب وضعیتم گریه میکنم بعد خودمو اروم میکنم

بچم سرش پایینه سزارین خودخاسته بیمارستان دولتی قبول نمیکنه بیمارستان خصوصی پنجاه تومن میخاد همسرم خی ...

😐پنجاه چه خبره خاهر من ۱۳ میدیم.

ببین وزنش بالا ۴ کیلو باشه سزارین میکنه .

یا یه دکتر پیدا کن کمی رشوه بده بنویسه سزارین .

ما حالا بیمه اینا هم نیستیم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
😐پنجاه چه خبره خاهر من ۱۳ میدیم.ببین وزنش بالا ۴ کیلو باشه سزارین میکنه .یا یه دکتر پیدا کن کمی رشو ...

سزارین اندامش نابود میشه

شکمش خیلی بزرگ میمونه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐پنجاه چه خبره خاهر من ۱۳ میدیم.ببین وزنش بالا ۴ کیلو باشه سزارین میکنه .یا یه دکتر پیدا کن کمی رشو ...

ن من بیمه تکمیلی دارم وزن بچه سه و دویست بیشتر نشد

اینجا فقط دوشب اتاق میشه ۱۳ تومن زایمان هم ۲۷ تومن ماما همراه گفته ۴ خورده میگیره دیگه خلاصه نزدیک پنجاه میشه حالا اگه بچه مشکلی نداشته باشه بخان بیشتر بستری کنن

سزارین اندامش نابود میشهشکمش خیلی بزرگ میمونه

یک بار سزارین شدم من نه نابود شدم نه شکمم گنده.  

ولی بعد سزارین افسردگی خیلی بدی گرفتم .

نمیدونم بدن با بدن فرق داره

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
2810