2777
2789
عنوان

چیکار کردین برای اینگه زودتر زایمان کنید فردا چهل هفتمه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 128 پست
اصلا شیرم نمیاد

اشکال نداره کلا تحریک نوک سینه چون اوکسی توسین ترشح میشه کمک میکنه به شروع زایمان.. رابطه جنسی ام تاثیر داره.. پله ام خیلی خوبه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ن بچه اولمه ولی میدونم خیلی عوارض داره شندیم خیلی درد داره باعث افتادگی رحم میشه

مضخرف ترین وحشتناک ترین کاری که میتونن با یه زن کنن همین امپول فشاره

من دلسوزیت رو‌میکنم که رک‌حقیقت رو‌میگم من التماسشون میکردم امپول هوا بزنین بمیرم 

از ادمای باتجربه بپرس اینجا تجربه چندانی ندارن 

بهت میگه که چیکار کنی دهانه رحمت باز شه

راستی چند هفته ای

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاهر مثل سگگگگ میترسم کاش میشد یه ماه هم نگه دارم

چرا عزیزم دور از جونت برای چی سزارین راحته گلم میری میخابی بچت میشه میای مثل منه بخت برگشته ی ماه ی لنگه پا نمیمونی تازه الانم ترس گون بچه رو دارم ن خودم

چرا عزیزم دور از جونت برای چی سزارین راحته گلم میری میخابی بچت میشه میای مثل منه بخت برگشته ی ماه ی ...

ترس افسردگی بعد زایمان دارم یبار سزارین شدم .

شما چرا نمیری سزارین .

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
همه ی اینا رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه

سعی کن ارامش داشته باشی.. استرس خیلی خیلی بده برات…همبنجوری ادامه بده به ورزش و پیاده روی.. معمولا بچه اول یکمی دیرتر زایمان شروع میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مضخرف ترین وحشتناک ترین کاری که میتونن با یه زن کنن همین امپول فشارهمن دلسوزیت رو‌میکنم که رک‌حقیقت ...

میگم فردا میشم چهل هفته خیلی تقلا کردم دردم بگیره نگرفت ک نگرفت انقد التماس دکتر کردم بستریمو سه روز انداخت عقب شاید خودم دردم بگیره از ی طرف میترسم بچه مدفوع کنه

هر روز کلی تحرک و پیاده روی دارم دکتر گفت اب زن تاثیر داره انجام دادم افاقه نکرد

اصلا دوست ندارم امپول فشار بزنم

میگم فردا میشم چهل هفته خیلی تقلا کردم دردم بگیره نگرفت ک نگرفت انقد التماس دکتر کردم بستریمو سه روز ...

پس دیگه بخاطر سلامتی بچه ات مجبوری تحمل کنی چاره ای نیس

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ترس افسردگی بعد زایمان دارم یبار سزارین شدم .شما چرا نمیری سزارین .

بچم سرش پایینه سزارین خودخاسته بیمارستان دولتی قبول نمیکنه بیمارستان خصوصی پنجاه تومن میخاد همسرم خیلی دستش تنگه

واقعا یعنی خودم دردم میگیره؟

گارانتی ای نیست اما ارامش داشتن خیلی مهمه تو زایمان. هورمون های ارامش بخش نقش بزرگی تو زایمان و دردهای زایمان دارن برای همین میگم استرس نگیر. امیدوارم دردات زود شروع شه راحت شی. من که پنج هفته دارم هنوز🫣🫣🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما بچه ات پسره؟؟  من سر پسرم تا هفته ۴۱  با شکم گنده و دی ماه، با برف و سرما روزی ۴ ساعت پیاده روی می کردم مثل شما کاری نبود که نکرده باشم بچه هم بالای شکمم بود دیگه دکتر م گفت خانوم کوتاه بیا تو طبیعی بیار نیستی سنگین و رنگین برو سزارین که آخرش تسلیم شدم رفتم سزارین

2810