2777
2789

من ن درد دارم ن هیچی 

امروز توی محلول اب زن نشستم تاثیری نداشت سه هفتس روی نیم سانتم 

ده روزه دارم قرص گل مغربی استفاده میکنم

هر روز کلی ورزش و سه ساعت پیاده روی دارم کمرم دیگه داره میشکنه

دکتر بهم برای چهل هفته و چهار روز وقت بستری داده زودتر از اون بستریم نمیکنن

من چ غلطی کنم چیکار کنم زایمانم بیافته جلو

نکنه ی وقت بچه مدفوع کنه اونوقت چ خاکی تو سرم بریزم

دیگه کم اوردم تازه اگه بستریم شم ب زود امپول فشار و شیاف باید بچه بدنیا بیاد

پسسسسس مننن چیکاررر کنم خداااا

آویشن دم کن بخور

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخاد خودکشی کنم دیگه بریدم بدنم نمیکشه

این چ حرفیه عزیزم تو که ۴۰هفته صبر کردی به دوسه روز دیگه صبر کن 

انشاالله ب سلامتی زایمان طبیعی کنی چون خیلی راحت تر از سزارین سرپا میشی

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
2805

منی ک یک شنبه وقت زایمانمه از ترس دارم میمیرم🥲

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
چ تاثیری داره

گرمیه رحمتو باز میکنه

اگه میتونی با پاهای باز بشین پاشو کن سخته ولی باز میشی

پله بالا پایین برو 

برقص

پیاده رویتو تند کن 

سعی کن تو خونه با پاهای باز راه بری 

گل مغربی استفاده نکن 

چیزی نخور

برو بیمارستانی ک میخوای زایمان کنی بگو کمر درد داری اونجا معاینت میکنن

معاینه باعث تحریک و باز شدن دهانه رحم میشه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
این چ حرفیه عزیزم تو که ۴۰هفته صبر کردی به دوسه روز دیگه صبر کن انشاالله ب سلامتی زایمان طبیعی کنی چ ...

بخدا دیگه نمیکشم همه تلاشم این بود خودم دردم بگیره امپول فشار نزنن اخرشم نشد ده سری رفتم معاینه همش میگه نیم سانت نیم سانت😭😭😭

چند هفته میشیدرد داری؟ زایمانت طبیعیه؟

۳۸ هفته ۵ روزم . ن من سزارینم فدات

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
2810