2777
2789
عنوان

چیکار کردین برای اینگه زودتر زایمان کنید فردا چهل هفتمه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 128 پست
من رفتم دکتر گفت سزارین میخوای یا طبیعی خیلی جدی و صریح گفتم طبیعی دردش رو‌میکشی و دیگه تموم میشهالب ...

عزیزم شرمنده که این سوالو میپرسم اما تغییری نکردید بعدزایمان زشت و... نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرمنده که این سوالو میپرسم اما تغییری نکردید بعدزایمان زشت و... نشد

اصلا و ابداااا عزیزم به هیچ وجه اگه گشادی منظورتونه باور‌کنید جوری بخیه زدن که عذرخواهی میکنم موقع رابطه دردم میگیره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
شکم بند بگیر عزیزمبا دکترت صحبت کن از چند روز به بعد میتونی ببندی تاثیرش فوقالعادسراستی بسلامتی زایم ...

گفتم گفت نبند اصلا  گفت خاستی ببندی بعد ۴۰ ببند چون فشار میاره به بخیه ها امکان پارگی داره.

قربونت همچنین مهربون. 

والا منکه دارم میترکم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
اره فک کنم اون باعث شد بچه بیاد پایین

ماساژ محکم کمر زیر دوش اب داغ انجام بده

انگشت کوچیک پا

بین شست و انگشت اشاره دیت و نوک سینه هات رو فشار بده

رابطه عمیق و طولانی داشته باش

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

گفتم گفت نبند اصلا گفت خاستی ببندی بعد ۴۰ ببند چون فشار میاره به بخیه ها امکان پارگی داره.قربونت هم ...

اره پس خطرناکه عزیزم هرچی دکترت گفت همونو انجام بده ‌

ذوق داری حسابی اره؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین تا میتونی بشین پاشو بزن جفت دستت هات بده به دیوار باسنت بده عقب تند تند حرکت دورانی بزن از چپ به راست یا از راست به چپ بعد تند تند تو خونه راه برو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماساژ محکم کمر زیر دوش اب داغ انجام بدهانگشت کوچیک پابین شست و انگشت اشاره دیت و نوک سینه هات رو فشا ...

همه اینارو ماما همراه بهم گفته باور کن دو هفته بی وقفه انجام دادم تا الان بجز این ک بچه اومده تو لگن دیگه همه بی تاثیر بود

2810