2777
2789
عنوان

گفتار درمانی کودک یک سال و هفت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 27 پست
پسر شما دو سالگی چندتا کلمه میگفت ؟

فکر کنم 10.15 تا میگفت مثلا سین رو نمیتونست تلفظ کنه اسم خودشو نمیتونست بگه انقدر هی باهاش تکرار کردم الان اسمشو هم میگه،البته ناگفته نماند بچه با بچه فرق میکنه پسر من دیر راه افتاد دیر چهار دست و پا رفتمن اصلا استرس نگرفتم این و بدون خواهر حرفم میفته انقدر حرف بزنه سر درد بشی😅☺

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
فکر کنم 10.15 تا میگفت مثلا سین رو نمیتونست تلفظ کنه اسم خودشو نمیتونست بگه انقدر هی باهاش تکرار کرد ...

پسر من شیش هفت ماهگی چهاردست و پا کرد و هشت ماهگی راه افتاد . ولی تکلمش دیر شد بنظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم 10.15 تا میگفت مثلا سین رو نمیتونست تلفظ کنه اسم خودشو نمیتونست بگه انقدر هی باهاش تکرار کرد ...

خیلی خوب بوده بازم ۱۵ کلمه‌ . دیگه آب و به به که خیلی ساده س هنوز پسرم نمیگه

اسباب بازی هایی هست که کمک کننده باشه ؟ این کارت های بن بن چجوریه خوبه ؟

من براس یه برنامه دانلود کردم اسم حیوونارو میگه و صداشونو در میاره همش با اون باهاش بازی میکنم خودم براش نقاشی میکشم شعر میخونم بهش میگم تکرار کنه و این چیزا تازه من یه دختر شیش ماهه هم دارم خوب نمیرسم باهاش تمرین کنم شما بیشتر وقت بزاری زودترم حرف میفته،اینم بگم پسرم با این بازی اسمشو یاد گرفت برس و مثله میکروفن میگرفتم ازش سوال میکردم میگرفتم جلو دهنش بهش میگفتم چی بگه انقدر تکرار کردم تا چند تا کلمه یاد گرفت

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
2805
پسر من شیش هفت ماهگی چهاردست و پا کرد و هشت ماهگی راه افتاد . ولی تکلمش دیر شد بنظرم

میگم دیگه بچه ها با هم فرق میکنن پسر من یک سال و دو ماه را افتاد اما کلمه گفتن و زودتر شروع کرد

خیلی خوب بوده بازم ۱۵ کلمه‌ . دیگه آب و به به که خیلی ساده س هنوز پسرم نمیگه

خودت باهاش تمرین کن و تکرار کن وقتی بهش آب میدی بگو این آبه بگو آب هی که تکرار کنی نتیجه میگیری شک نکن

پسرم خیلی بازیگوشه یه جا نمیشینه که باهاش کار کنم . همش میخواد بره پی بازی و کنجکاوی . برای هر قاشق ...

دختر منم همین بود هنوزم توی دوسال و نیم همینه اما همه اینکارارو کردم یاد گرفته

الان تو اتاق میشینه بازی میکنه من توی پذیرایی شعر رو بخونم مکث کنم اون ادامشو میگه

عیب نداره تو بگو

ما فکر میکنیم ک‌ اونا حواسشون نیست 

اما کااااملا ناخوداگاهشون‌ همه جا فعاله

برای غذاش هم خواهش مندم ندو دنبالش 

بزار خودش گشنه بشه بیاد 

اگه هم دیدی دل ب غذا نمیده و نمیاد بنشونش یجایی ک نتونه پاشه مثل صندلی ، اپن 

یا سرگرمش کن با یه برنامه کودک یا اسباب بازی 

هنوز متوجه یسری چیزا نیس چند ماه دیگه خودش کامل بهت متوجه میکنه ک وقت غذامه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم اصلا استرس نداشته باش چون رو بچه تاثیر داره 

وقتی میخواد منظورشو به ما برسونه بنده خدا زور میزنه میگه ایه ایه . اذیت میشه

ای جانم،پسر من میگفت از اینا هی تکرار میکرد آخر سر بلند میشدم میگفت بریم ببینم چی میخوای بعد که نشون میداد اسمشو هی تکرار میکردم تا یاد بگیره البته الانم هنوز بعضی کلمه هارو بلد نیست باید زمان داد تا بچه راه بیفته

💌🙏

😊🌼