2777
2789
عنوان

گفتار درمانی کودک یک سال و هفت ماه

125 بازدید | 27 پست

پسرم یک سال و هفت ماهشه ولی فقط میگه ماما بابا دادا . ببرمش گفتاردرمانی ؟ تخم کبوتر موثره ؟ تو خونه چجوری باهاش کار کنم که به حرف بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

برای گفتار درمانی م زوده

ولی تکاملش رو بررسی کنید.

پیش روانشاس کودک

یا پزشک اطفالی ک پایش تکامل انجام میده ببرید.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

هر کسی یه نظری داره عزیزم اما به نظر من داری سخت میگیری میگن پسر  بچه ها تا چهار سالگی باید بتونن کامل صحبت کنن، پسر من دو سال و شیش ماهشه الان قشنگ دیگه کلمه هارو تکرار میکنه و میتونه جمله ای دست و پا شکسته حرف بزنه اصلا استرس نگیر خودت باهاش زیاد حرف بزن براش شعر بخون راه میفته

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

ببین اول از دکترش بپرس بهت میکه 

بعدم اینکه باهاش زیاد مخاطب شو

شعر بخون انقدر ک یاد بگیره چند روز .بعد یجاش مکس کن بزار اون بگه، اگر نگفت هم عیب نداره تو جاش بگو باز تکرار کن تا بلخره یروزی خودش بگه

رنگ هارو نشون بده بگو

اسم غذا ها، اسم اجسام اشیا

اینم در نظر بگیر عین رادیو نباشی که عادت کنه شنونده باشه، بهش میدون بده 

مثلا میخواد رنگ بگی محکم بگو کشیده بگو ؛ آآآا بببببب ییییییییی

ززززز رررررررر دددددددد

فعل هارو کار کن ، یه عروسک بردار مثلا بگو هاپو اووووممممدددد

هااااااپپپپووووو خنننننندیییید

هاپو افتااااد

هاپو آبببب خورررددد

همه اینا تاثیر کذاره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ببین اول از دکترش بپرس بهت میکه بعدم اینکه باهاش زیاد مخاطب شوشعر بخون انقدر ک یاد بگیره چند روز .بع ...

پسرم خیلی بازیگوشه یه جا نمیشینه که باهاش کار کنم . همش میخواد بره پی بازی و کنجکاوی . برای هر قاشق غذاش باید دنبالش برم . حرف زدن اصلا وانمیسته که آموزش بدم

2810