2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
میتونی ادرس محل کارش رو از خانوم همکارش بگیری بگو میخوام سوپرایزش کنم مثلا سالگرد دوستیمونه یا از خا ...

خانوادش شمال و مشهدن 

مامانش و خواهرش شمالن 

تازه اومده این کارگاه فقط دوستش آدرسشو داره که اونم چون آدم مطمئنی نبود بلاکش کردم اونم به گفته خود نامزدم بلاک کرد که مزاحمتی نباشه 

کاربری دست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش بنده خدا حق داره . اوردن خانواده داخل محیط کار فشار عجیب و ناجوری رو آدم میزاره😐😂

خب اونجایی که کار میکنه همه خانوادن

حتی بچه ۷ ساله هم هست 

محیط مردونه نیست که 

من خواستم بهش احترام بزارم بدون اطلاع سرمو نندازم پایین برم 

کاربری دست 
تو‌چه کارگاهی کارمیکنه؟؟اینستا داره؟؟ کارگاهشونو یا صاحب کارشو فالو نکرده؟؟

کارگاه کفاشی

من سر شک های بیخودش اینستامو پاک کردم 

نه صاحبکارش همسن خودش نیست سنش بالاتره فکر نکنم اصلا با اینستا و اینا رابطه خوبی داشته باشه 

کاربری دست 
بابام هنوز نبخشیده که باهم دوست بودیم هفته ای یبار اجازه میده همو ببینیم اونم میگه قبل از عصر برگردم ...

منم با همسرم دوست بودم بعد عقد کردیم 

ولی از من بهت نصیحت شما میخواید ازدواج کنین از الان جوری رفتار کن ک بگی حرف خانوادم حرف منه 

اگه بهش بگی خانوادت رو پیچوندی هم رو خودت بد بین میشه هم دیگه حساب نمیبره از خانوادت 

جوری باش ک واسه دیدنت به اب و اتیش بزنه 

بیاد از خانوادت اجازتو بگیره !! 

نکن اینجوری انقدر اصرار نکن زده میشه اگه انقدر نگرانی یواشکی برو کارگاه بدون اینکه ببینتت، فردا نه ی ...

یه روز سرزده میرم ببینم چخبره 

شایدم یکی رو بفرستم بگم روز شنبه که پیش منه بره کارگاه راجبش سوال بپرسه تهشو دربیاره 

کاربری دست 
کارگاه کفاشیمن سر شک های بیخودش اینستامو پاک کردم نه صاحبکارش همسن خودش نیست سنش بالاتره فکر نکنم اص ...

پس یجوری ادرس کارگاهشون رو بگیر 

اگه مستقیم بگی ممکنه بفهمه

اصلا نمیدونی توکدوم قسمته شهره؟؟که اسم صاحب کارشوبگی بهت ادرس دقیق بدن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خب اونجایی که کار میکنه همه خانوادنحتی بچه ۷ ساله هم هست محیط مردونه نیست که من خواستم بهش احترام بز ...

اینم بگم اصلا مهم نیست ک اونجا خانواده کار میکنه یا صرفا محیط مردونس

هرچی باشه محل کاره 

و هرجایی یه جو خاص خودش رو داره اکثرا محیط های کارگاهی خیلی جو خوبی ندارن 

ایشون هم دوس نداره شمارو اونجا به همه نشون بده 

شاید فکر میکنه بعدا حرف و حدیث درست شه 

درکش کن ازین بابت 

منم با همسرم دوست بودم بعد عقد کردیم ولی از من بهت نصیحت شما میخواید ازدواج کنین از الان جوری رفتار ...

از اون لحاظ حله مشکلی نیست 

خودش تو این سه سال فهمیده 

الانم میدونه بابام نسبتا راضیه همو ببینیم نمیخواد رو بهمون بده 

وگرنه اگه جدی بود به قدری اخلاقش سرسخت هست که من تا دم پنجره هم نتونم برم واسه اینکه ببینمش

کاربری دست 
نکن اینجوری انقدر اصرار نکن زده میشه اگه انقدر نگرانی یواشکی برو کارگاه بدون اینکه ببینتت، فردا نه ی ...

الان اگه ادرس رو بخواد نامزدش نمیده قشنگ‌متوجع میشه اسشون شک کرده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
از این کارا قبل دوستی با من میکرده خیلی وقته کنار گذاشته

امروزم خورده همون پست اولتو خوندم فهمیدم چرا چهار پنج ساعت خوابش برده 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خب اونجایی که کار میکنه همه خانوادنحتی بچه ۷ ساله هم هست محیط مردونه نیست که من خواستم بهش احترام بز ...

اگه شغل ثابتش باشه درستش اینه که زندگی شخصیشو با محل کار قاطی نکنه حالا نمیدونم چجور جایی کار میکنه مایی که چند ساله اینور اونور کار کردیمم برامون حس بدی میده خانواده وارد محل کارمون بشه اگه رییس داشته باشیم . شخصیت آدم خورد میشه انگار 

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

اینم بگم اصلا مهم نیست ک اونجا خانواده کار میکنه یا صرفا محیط مردونسهرچی باشه محل کاره و هرجایی یه ج ...

قبل من با خیلیا بوده 

حالمو بد میکنه 

نکنه باز بخواد برگرده به روال قبل

کلی تلاش کردم یه سری عادت از سرش انداختم 

کاربری دست 
2810