2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
اگه شغل ثابتش باشه درستش اینه که زندگی شخصیشو با محل کار قاطی نکنه حالا نمیدونم چجور جایی کار میکنه ...

یه مدت میخواست منو ببره شاگرد خودش وایسم 

دنبال کار میگشتم 

الان بد شده؟🤦🏻‍♀️

هی میخوام درکش کنم هی یه چیز جدید یادم میاد

کاربری دست 
یه مدت میخواست منو ببره شاگرد خودش وایسم دنبال کار میگشتم الان بد شده؟🤦🏻‍♀️هی میخوام درکش کنم هی ی ...

چقدر این نامزدت مشکوک میزنه 

تو کارگاه یه خبرایی هست حس میکنم

حالا نمیخوام بترسونمت ها ایشالا حسم اشتباه بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر این نامزدت مشکوک میزنه تو کارگاه یه خبرایی هست حس میکنم حالا نمیخوام بترسونمت ها ایشالا حسم اشت ...

دیگه الان یه مهر تایید به شک هاش زدی اون نمیخوام بترسونمت دیگه فایده ای نداره زیاد😐😂

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

چقدر این نامزدت مشکوک میزنه تو کارگاه یه خبرایی هست حس میکنم حالا نمیخوام بترسونمت ها ایشالا حسم اشت ...

خودم اول از همه حس کردم 

صمیمیت حرف زدن دختر صاحبکارش باهاش 

صمیمیت زن صاحبکارش 

در ازای هفته ای یه تومن هر روز سه وعده غذای سفارشیشو براش درست میکنن 

میگه جوری صاحبکارش حقوق میده که ماهی سکه پارسیان میتونه برداره که هیچ تا قبل از اتمام زمستون میتونه ماشین برداره 

خیلی بهش میرسن این خانواده از روز اول من گفتم به دوستام ولی گفتیم بد راه نده به دلت تا امشب که اینجوری شد

کاربری دست 
نامزد من خانم همیشه ۵ صبح تازه می‌خوابه همیشه هم فشار کاریش همینقدر اصلا اوکی خوابیده چرا من نباید ب ...

چون مولوی جای خوبی نیست اگر دقت کنید اولین چیزی که بت گفته همینه 

خودم اول از همه حس کردم صمیمیت حرف زدن دختر صاحبکارش باهاش صمیمیت زن صاحبکارش در ازای هفته ای یه توم ...

اسی همراه نامزدت تاحالا ندیدی برگه ای سندی چیزی از کارش همراهش باشه؟ مثلا داخل ماشین داخل کیف نمیدونم مشابه این چیزا 

بتونی اسم و ادرس محل کارشو پیدا کنی 

یه مدت میخواست منو ببره شاگرد خودش وایسم دنبال کار میگشتم الان بد شده؟🤦🏻‍♀️هی میخوام درکش کنم هی ی ...

اعتماد کن بهش بهترین کاره هم خیالت راحت میشه هم اگه یه درصد واقعا راهو اشتباه رفت وجدانت پاکه که مشکل از اونه نه تو از اون طرف رو خودت کار کن که بتونی تنهایی هم روی پای خودت وایسی. بعد کم پیش میاد مردم دست به خیانت بزنن حداقل تو دور ور ما هرکی میبینم هر ده تا ازدواج یدونش به خیانت میکشه . بعد برای نامزدت جوری باش که چشمش جز تو کسیو نبینه

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

قبل من با خیلیا بوده حالمو بد میکنه نکنه باز بخواد برگرده به روال قبلکلی تلاش کردم یه سری عادت از سر ...

گذشتش رو بریز دور 

مهم الانه که با شماست اگر همش بخوای با فکر ب گذشتش استرس بگیری درصد اشتباهت میره بالا و همین باعث خراب شدن رابطتون میشه 

همه اینایی ک گفتی و تعریف کردی همش حدسیات خودت بوده 

یه ادم اگه بخواد زیر ابی بره ، میره 

اگرم نخواد به هیچ وجه نمیره 

پس انقد ب خودت فشار نیار 

سعی کن بیخیال باشی 

مطمئن باش اگه چیزی باشه خدا نکرده بارها و بارها ازین مدل رفتارها میکنه 

و بلاخره یه جوری لو میره !! 

اما گیر دادن و اصرار کردن همه مرد هارو سرد میکنه 

سعی کن دست نیافتنی تر باشی بزار اون نگرانت شه

دنبالت بیوفته

از شوهرم پرسیدم 

میگه یا این اقا اونجا کار نمیکنه کلا دروغ گفته یا نمیخواد کسی(مونث)متوجه بشه ایشون نامزد دارن 

بعدشم گفت بهت بگم اگه نامزدته و بهت ادرس محل کارشو نداده حتی یکم بیشتر روی این ارتباط فکر کنی

موفق باشی

چون مولوی جای خوبی نیست اگر دقت کنید اولین چیزی که بت گفته همینه

من بیخیال رفتن شدم 

میتونست این موضوع رو آروم تر بیان کنه 

من شاید واقعا خیلی لوس باشم اصلا

دیگه مهم نیست نه میرم کارگاه نه پیگیرش میشم 

اگه حسم درست باشه نشونه های دیگه هم کم کم پیدا میشه 

مرسی از کمکتون 

کاربری دست 
2810