2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
خیلی پیگیر نبستی به نظرت در دراز مدت دافعه ایجاد میکنه

ما از اول همینجوری بودیم چه اول دوستی چه حالا که نامزدیم

قرار بود زیاد از گوشی دور نشیم چون زیاد نمیتونیم همو ببینیم 

کاربری دست 
کاراگاه کی بودی😶

کارآگاه خودم 

جای مسخره کردن دغدغه فقیه کاش یا هیچی نگیم یا کمک کنیم فقط

یکی که با تنش میاد یه تاپیک میزنه نیازی به مسخره شدن و شوخی نداره واقعا

کاربری دست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه خسته شده باشه و ممکنه دیشب دیر خوابش برده و بخاطر همون سر کار خوابش بردهمن شده ی بار ساعت ۷ ش ...

نامزد من خانم همیشه ۵ صبح تازه می‌خوابه 

همیشه هم فشار کاریش همینقدر 

اصلا اوکی خوابیده 

چرا من نباید برم کارگاه؟! چخبره تو اون خراب شده که من برم بد میشه؟

کاربری دست 
دوست پسرتون تو پیچن

نامزدمه 

ولی خب فرقی نداره تو این شرایط

دقیقا تو اون کارگاه چخبره که من نباید بفهمم نباید برم

اونجا خوبم تحویلش میگیرن 

زن صاحبکارش هر وقت زنگ میزنم داره باهاش تعریف و خوش و بش میکنه 

کاربری دست 
اینکه جواب منو نمیده کم اهمیته ؟اینکه معلوم نیست تو اون کارگاه چخبره مهم نیست؟ چرا باید شب تو کارگاه ...

این مهمه ولی رعد و برق و خواب و پیام ندادن اوکیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یا محل کارش مردونه اس دلش نمی‌خواد بری

یا هم نمی‌خواد بقیه ببیننت اگر خانوادش یا آشنایی اونجاس نمی‌خواد بفهمن با شماست.

شایدم شخصیو اونجا داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کارآگاه خودم جای مسخره کردن دغدغه فقیه کاش یا هیچی نگیم یا کمک کنیم فقطیکی که با تنش میاد یه تاپیک م ...

مسخره نکردم عزیزم فقط خیلی چون همه کاراشو زیر نظر گرفتی به نظرم حساس شدی 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یا محل کارش مردونه اس دلش نمی‌خواد برییا هم نمی‌خواد بقیه ببیننت اگر خانوادش یا آشنایی اونجاس نمی‌خو ...

مردونه نیست 

خانوادش هم نیستن 

یه خانواده اونجا باهم کار میکنن با بقیه واسه این میگه محیط خانوادگی

یه شخصی اونجا هست که نباید من ببینمش و اون منو ببینه 

ولی سوال اصلی اینه اون کیه ؟ اصلا مذکره یا مونث یا چی

کاربری دست 
مردونه نیست خانوادش هم نیستن یه خانواده اونجا باهم کار میکنن با بقیه واسه این میگه محیط خانوادگییه ش ...

عزیزم اگر مذکر باشه یعنی شما براش جدی نیستی و اون شخص به گوش اعضای خانوادش می‌رسونه که با یه دختره و اون اینو نمی‌پسنده و نمی‌خواد 

اگرم مونثه که شاید باهم تو رابطه ان

مسخره نکردم عزیزم فقط خیلی چون همه کاراشو زیر نظر گرفتی به نظرم حساس شدی

دختر صاحبکارش از کارگاه چند روز پیش زده بیرون 

اون روز یه چیزی دیدم انگار نوشته بود برام یکم پول بزن اگه هم جا نداشته باشم میشه بیام پیش تو؟

شماره هارو سیو نمیکنه جز مهم ها یعنی من و مامانش و خالش و یکی از دوستای خیلی صمیمیش واسه همین نفهمیدم دقیقا کی بود ولی حسم میگه همون دختره بود 

بعدم خیلی سرسخت میگه اینجا نیا درحالی که محیط مردونه نیست 

کاربری دست 
عزیزم اگر مذکر باشه یعنی شما براش جدی نیستی و اون شخص به گوش اعضای خانوادش می‌رسونه که با یه دختره و ...

عزیزم نامزدیم خانوادش منو میشناسن 

مامانش خواهرش خالش مادربزرگش 

واسه همین مخم داره سوراخ میشه احتمال اینکه نخواد یه فرد مذکر منو نبینه خیلی کمه 

کاربری دست 
دختر صاحبکارش از کارگاه چند روز پیش زده بیرون اون روز یه چیزی دیدم انگار نوشته بود برام یکم پول بزن ...

میخوای فردا پس فردا بدون اینکه بهش بگی برو سروگوشی اب بده یه ناهاری چیزی ببر بگو خواستم سورپرایزت کنم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میخوای فردا پس فردا بدون اینکه بهش بگی برو سروگوشی اب بده یه ناهاری چیزی ببر بگو خواستم سورپرایزت کن ...

آدرس ندارم وگرنه که نمیگفتم بهش همین فردا میرفتم هر چی میخواست بشه بشه 

کاربری دست 
آدرس ندارم وگرنه که نمیگفتم بهش همین فردا میرفتم هر چی میخواست بشه بشه

عه واا ینی چی ادرس محل کار نامزدتو چرا نمیدونی 

همینکه بهت نگفته جالبه 

ولی در کل یکم به اعصابت مسلطت باش

2810