2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 23 پست
عزیزم واسه خودت میگم شما زندگیت خوب باشه اون میدونه و خدای خودش هر چیزی کارما داره خوشبخت باشی

ممنونم درست میگی😍

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دقیقا عموی شوهر منم داشت دق میکرد وقتی حرف مهریه شده بود برای مابعد برای دختر خودش خونه مهریه گرفته� ...

اخه من همسرم پدر نداشت جای پدرش اومد😅 

الان اگه یه خانومی 100سکه مهرش باشه میشه 5میلیارد تومن کدوم مرد حاضر میشه 5میلیارد یه جا مهریه بده ح ...

بکشه دیه اش کمتره🤣 شوخی کردم 

بابا شوهر بیچاره ات باید چه واکنشی نشون میداد؟؟لبخند زده دیگه چی بگه؟؟

راس میگی به این فکر نکرده بودم که انتظار داشتم چه واکنشی نشون بده 😅 

نه دیگه حتی اگه هم بکشه چون مهریه جز اموال خانوم به حساب میاد ورثه میتونن بگیرنش از مرد😂

اوااا راست میگیااا 😅