2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم

233 بازدید | 23 پست

مهریه من رو عموت گفت ۱۱۴ تا سکه عندالاستطاعه ( البته من قبول نکردم و شد ۱۱۴ تا  عندالمطالبه ) 

حالا دختر خودش ۵۰۰ تا سکه 

همسرم لبخند زد 

گفتم لبخندت اینطوری بود که یعنی خوشم اومد چه عموی زرنگی 

حالا منکه بعد ۱۰ سال و یه بچه مهریه نمیخوام ولی این لبخندش ناراحتم کرد.

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بیخیال بابا بشین تا اون ۵۰۰ تا مهریه رو بزارن کف دستش کی الان پول داره ۵۰۰ تا سکه بده یه چیزی چرت و ...

شوهرش پولداره ولی نه در ای حد که ۵۰۰ تا رو بتونه یه جا بده😁

اتفاقا و ناراحتیای 10سال پیشو نیارید وسط تو حال زندگی کن و لذت ببر

دختر عموش تازه ازدواج کرده برا همین حرفش شد 😅

ناراحت نباش تو این زمونه چه 500سکه چه 50تا وقتی نداشته باشن که بدن چه فایده حرص خوردن نداره

درست میگی😍

دقیقا عموی شوهر منم داشت دق میکرد وقتی حرف مهریه شده بود برای ما

بعد برای دختر خودش خونه مهریه گرفته🤐🤐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810