2777
2789
عنوان

مادرم قهر کرده رفته خونه باباش میگه میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7616 بازدید | 123 پست

آخییی که چقدر اون پسرا میان مادرشونو ترو خشک میکنن و بهش میرسن که حالا کاسه داغتر از آش شدن 😒 تو یه زنی پس اول از همه مادرتو به چشم یه زن و یه انسان ببین ... نمیشه از بچه توقعی داشت تهش زن و شوهرن که واسه هم میمونن...💚 تنها پیر شدن و مردن واقعا ترسناکه.

من حس می کنم پسر دایی فقط دنبال پول و امواله

افرین مرد نرمالی نیست سابقه بدی داره مفت خور به تمام معنا ولی اون یه مشکله کلا برادرام با اصل ماجرا یعنی ازدواج مخالفن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر داییش مفت خور و کلاه برداره به خاطر خونه و حقوقش و پس اندازش دنبالشه میشناسیمش وگرنه من به شخصه ...

پس کاش میشد خودتون همسر براش پیدا کنید که آدم مطمئنی باشه ولی حیف میدونم سخته

آخییی که چقدر اون پسرا میان مادرشونو ترو خشک میکنن و بهش میرسن که حالا کاسه داغتر از آش شدن 😒 تو یه ...

عزیزم من خودم یه دنیا مشکل دارم تو زندگیم کاری به مادرم ندارم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چه اشکالی داره ازدواج کنه؟؟؟ اونم حق زندگی داره اگه بجاش باباتون بود بازم همینو میگفتید؟

نه والا برادرام خودشون آستین بالا میزدن و زن پیدا میکردن براش

افرین مرد نرمالی نیست سابقه بدی داره مفت خور به تمام معنا ولی اون یه مشکله کلا برادرام با اصل ماجرا ...

مراقب باشید جعل نکنه این آقا 

خونه بعید نیست بفروشه یا وام سنگین بگیره و فرار کنه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قانونی ک بدون اجازه سناهم میتونه ازدواج کنه . اگه پسردایی آدم خوبی بود به نطرم ازدواج کنن بهتره ...

مشکل اینه که به پسر دایی هم اعتمادی نیست سابقه بدی داره

پس تو کنار مادرت باش ن برادرات بخدا گناه داره تنها چیکاربهش دارن

من جایی دیگه گرفتاری دارم سرم گرم بدبختیای خودمه دیگه جا ندارم واسه این مشکل

استارتر ازدواج مادرت به خودش مربوطه فقط تکلیف خونه رو مشخص کنید، حقتونه از ارثیه تون استفاده کنید

من چشم داشتی ندارم الحمدلله خدا به اندازه کافی بهم داده بمونه واسه اونا فقط این شر رو بخوابونن آبروم جلوی همسرم رفته

اگه برادرا نزارن امکان داره پنهانی صیغه کنن بعد ک بفهمین بدتر میشه

به نظرم صیغه کردن قبلا ولی میترسن بگن خون به پا میشه

مراقب باشید جعل نکنه این آقا خونه بعید نیست بفروشه یا وام سنگین بگیره و فرار کنه

شبیه بابک تو فیلم تگزاس ..

شبیه بابک تو فیلم تگزاس ..

اوه اوه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خب هیچی از خونه بهش ندید حقوقم ک برا خودشه بزارید از کنه یا باهم میسازن یا نه دیگه

سه دونگ به نامشه عزیزم