2777
2789
عنوان

مادرم قهر کرده رفته خونه باباش میگه میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7615 بازدید | 123 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورم نمیشه بعضیا راحت هرزگی میکنن و بعضیا مثل مادر شما قانونا میخواد ازدواج کنه و نمیزارن🥴

مادر من زن پاک ونجیبیه وقتی ۴۰ سالش بود بابام سکته کرد و خونه نشین شد مادرم یه شیر زن بود که با متانت تو جامعه بدون شوهر مثل یه مرد زندگی میکرد العان ۱۰ ساله بیوه شده زبون زد فامیله از نجابت و سنگینی نمیدونم این نخاله چجوری مخشو زده مرتیکه هفت خط 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم تو عنوان اصلیت اولش یه بابا ندارم بذار . فکر هزار جا رفت. فکر کردم مامانت میخواد طلاق بگیره بر ...

نوشتم فدات بابام ۱۰ ساله فوت شده استغفرالله مامانم خیلی مومنه عزیزم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پسرداییش چند سالشه؟؟؟یعنی کار نمیکنه؟؟

بساز بفروش بود پول ی عده رو کشید بالا ور شکست شد اونم ۶۰ به بالاست ارثیه زن سابقشو (یه باغ میوه خیلی بزرگ با یه خونه کلنگی از مادرش بهش رسیده بود )به زور ازش گرفت داد طلبکارا بعدم اختلاف و طلاقش:داد زنش سکته کرد بعد طلاق

این بابای مادرتون مگه زنده است که نوشتی مادرم قهر کرده رفته خونه باباش

بله پدر بزرگم زنده ست چطور مگه؟

بساز بفروش بود پول ی عده رو کشید بالا ور شکست شد اونم ۶۰ به بالاست ارثیه زن سابقشو (یه باغ میوه خیلی ...

ای بابا یعنی الان بیکار میگرده؟؟؟؟

اگه آدم نرمالی بود به نظرم خیلیم خوب بود مادرت ازدواج کنه 

الان زن داداش خودم پدرش پارسال فوت شد باورت میشه برای مادرش دنبال همسر می‌گرده که تنها نمونه

ای بابا یعنی الان بیکار میگرده؟؟؟؟اگه آدم نرمالی بود به نظرم خیلیم خوب بود مادرت ازدواج کنه الان زن ...

من مخالفتی ندارم با ادم خوب ولی برادرام کلا میگن حق نداره شوهر کنه چه با این چه با یکی دیگه 

گناه داره به همدم نیاز داره

بچه ها آفرین میشه فقط 135 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

راجع به طلاق عاطفی 

قول میدم به نیت شما دعای توسل بخونم و صلوات بفرستم

تو رو خدا 

هر کی جواب داد لایکم کنه 

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

یاد بابابزرگم افتادم چقدر دلش زن میخاست ولی آخرش نگرفت و مرد بیچاره چقد تنهایی کشید 🥲

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مادرم سه دونگ خونه پریم به اسمشه ی مغازه هم داره بابام اونم همه زدیم به اسمش حقوقشم ماهی ۲۰ تومن ی م ...

خوب با مادرت صحبت کن صد در صد از روی تنهایی و بی همدمی به این آدم پناه برده اونم فهمیده داره نهایت سواستفاده رو میبره 

بهش بگو ازدواج کن اما نه با این آدم این مرد دنبال پولته اگه هنوز عاقل بود و قبول کرد که هیچ اگه نکرد حداقل از گردنت برداشته میشه چون تو گفتی و اونم کار خودشو کرده به فکر زندگی خودت باش آدما هرکدوم یه داستانی دارن و  مسئول زندگی خودشون هستن نمیشه برای همه غصه خورد و کاری کرد حتی اگه اون آدم مادر آدم باشه 

تاپیکاتون رو خوندم زندگی پر فراز ‌و‌نشیبی داشتید یه سوال بی ربط به این تاپیکتون این که چطور شد با پسرعموتون ازدواج کردید خانواده مخالفتی نکردن چون هم از شما کوچیکتره هم قبلا ازدواج کرده بودید و بچه داشتید و هم که گفتید لاکچرین و این که ماماناتونم با هم خیلی خوب نبودن