2777
2789

برادرشوهرم قبلا ازدواج ناموفق داشته .

الان از یه دختری خوشش اومده و به خانوادش میگه برام خاستگاری برید. ولی پدرشوهرم مخالف صد در صدی این ازدواجه دلایل خودشو داره .

ازون طرف برادرشوهرم مادرشو تحت فشار گذاشته که برید خاستگاری .مادرشوهرم هم به شوهر من زنگ میزنه با پدرت حرف بزن راضی بشه . 

شوهرم مونده چیکار کنه ؟ پدرشوهرم ازوناس که بهیچ عنوان از حرفش کوتاه نمیاد  

من میگم چرا میخوای بخاطر برادرت  روبرو پدرت وایسی .میگه بخاطر برادرم نیست بخاطر اصرار های مادرمه .

بنظرتون شوهرم چیکار کنه ؟

ازدواج قبلی برادرشوهرم سر بچه بازیهاش بهم بخورد و هنوزم که هنوز همون آدمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شوهرت زنگ بزنه به پدر در حد اینکه مادر خواسته که دلتون رو نرم کنم و راضی کنم زنگ زدم و ایشالا خیر باشه و هرطور صلاح میدونید بگه که هم گفته باشه و دلش آروم بگیره هم روبروی پدرش قرار نگیره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

به نظرم با گفتنش چیزی ازش کم نمیشه، بعدا مادر و داداشش ازش گله مند نمیشن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس حرف مادرشو چیکار کنه ؟ دایم پیام میده زنگ میزنه خواهش میکنه

بگه : دست من نیست که ، خودتون صحبت میکنید منم یکمی صحبت میکنم ولی نمیتونم اصرار کنم ، ممکنه بعدا خرابکاری بشه ، همین برادرم میاد میگه من یه چیزی گفتم ، تو چرا پیگیر شدی و اصرار کردی ، اون وقت میخوای چیکار کنی؟

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
خب دلایل پدر شوهرت چیه بنظرم یبار صحبت کنه م اینا همو میخان یبار دیگه بهش فک کن باهاش صحبت کن ببینه ...

میگه اولا پسر من تغییری نکرده بچه ها بازیهاشو داره و از طرفی دختر خانم مناسب نیست.

2810