2777
2789
عنوان

سهم الارث

38 بازدید | 6 پست

سلام دوستان،من می‌خوام واسه گرفتن سهم پدریم اقدام کنم،تو گوگل سرچ‌کردم،اما جواب درستی نگرفتم ،کسی می‌دونه هزینه ی وکیلی که بتونه اینکه خودم حضور داشته باشم برای گرفتن سهم پدریم شکایت کنه و سهممو بگیره ،هزینه ش چقدر میشه؟واینکه  میشه برای فرق گذاشتن بین فرزندان هم شکایت کرد وهم کمپ اجباری زور وبا دعوا فرستادن فرد،خواهش میکنم کسی اگه آشنایی هم داره که بتونه کمک کنه بهم معرفی کنه،ممنون که وقتتون رو بهم میدید 🙏 🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اول قدرالسهم مشخص میشه. بعدش درخواست انحصار وراثت میکنی و مالیات بر ارث رو میدی و ارث (ماترک) آزاد میشه

هر وکیلی این کار رو برات میکنه

نیاز نیست خبره باشه چون کار خاصی نمیخواد و صرفا باید مرتحل قانونی رو طی کنه

و فرق گذاشتن بین فرزندان ماهیت قانونی نداره که بتونی شکایت کنی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

2805

اعتیاد داشتم،خواهرم دوتا مرد رو آورد بالا سرم،زوری بردنم کمپ،،کمپ زنونه ای که دوتا مرد بیان یه خانم رو ببرن دیگه ندیده بودم والا،در کل بخوام بگم من سر این فرق گذاشتن های مادرم،زندگیم به اینجا رسیده،من ۳۹سالمه،از موقعی که خودمو شناختم ،تا گفتم سهم منو بدید برم واسه خودم زندگی کنم ،محل ندادن،سه تا داداشام سهم گرفتن،یکیشون نگرفته هنوز ومن وخواهرم،منم دیگه میبینم با حرف بهم نمیدن،گفتم قانونی بگیرن،میخپان پیر شدم سهم بدن،بزارم تو گورم،الان نمی‌دن که بتونم یه کاری شروع کنم ،میخوان پیر شدم بدن🤦🤦،راستی واسه کمپ اجباری میتونم شکایت کنم؟چون جای کمپ رو میدید فرار میکردید،یه زیر زمین ۲۰تا آدم تو هم میلولپلیدن،حموم و دستشویی کوچیک که باهم بود ،یعنی اشغالترین کمپ رو انتخاب کرده بودن