2777
2789

بچه ها خونواده من کلا عجیب هستیم کودکی بدی داشتیم هر کدوم به طریقی آسیب خوردیم 

برادرم تازگی میره سر کار ولی خیلیییی قسط داره 

مامانم بچه هاش هیچگونه اهمیتی ندارن یعنی اینجوری بگم که از وقتی شوهرم به رحمت خدا رفته منو ندیده 

اون یکی برادرم هم افسرده هست

خواهرم هم مستمری بابامو میگیره ولی اگر کسی جلوش پر پر بشه براش مهم نیست این اخلاقش مثل مامانمه

خلاصه اینکه داشتم با اون داداشم که سر کار میره صحبت می‌کردم بعد گفت خواهرم با مامانم گفتن ما میخوایم هات داگ سفارش بدیم شما هم اگه میخواین پول بدین براتون سفارش بدیم بعد این داداشم آخر ماه هیچ وقت پول نداره اونم که افسرده نه سر کار میره نه پولی داره 

بعد داداشم گفته من پول ندارم برا ما هم سفارش بدین فردا یا پس فردا حقوق دادن بهت میدم بعد خواهرم گفته نه من پول ندارم

خلاصه که یه دونه هات داگ سفارش میدن خواهرم و مامانم میرن تو اتاق میخورن این دوتا داداشمم بیرون تلوزیون نگاه میکردن

یعنی دارم دق میکنم 

آخه مادر من تو که شام برا این بیچاره ها درست نکردی چجور از گلوت پایین رفت منم خودم یه مادرم هیچ وقت نتونستم مامانمو درک کنم خواهرم هم خیلی بی وجدان و بی احساس هست 

چجوری از گلوشون پایین رفته یه بغض سنگین سر گلومه دارم میترکم از شدت ناراحتی

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری دلشون اومده🙁ناراحت شدم واقعا

یه غم سنگین تو دلم نشسته 

که حد نداره تازه از سر کار اومدم خورد و خسته هستم نمیتونم بخوابم

یعنی الان خونه بابات زندگی میکنی ؟برات تو هم سفارش ندادن؟ببخشیدا ولی مریضن خو میخاستن میرفتن بیرون میخوردن چرا جلو شما ..ان شالله شرایط جوریشه با داداشت مستقل بشین اوناهم هرشب هات داگ بخورن

خیلی دلم شکست 🖤 چرا واقعا مگه میشه یه گرسنه کنارت باشه تو بی تفاوت بخوری اونم خانوادت

من دارم دق میکنم 

یعنی الان خونه بابات زندگی میکنی ؟برات تو هم سفارش ندادن؟ببخشیدا ولی مریضن خو میخاستن میرفتن بیرون م ...

نه عزیزم من مستقل هستم 

الان یک سال و نیمه مامانم من و بچه هامو ندیده 

قبل از اینکه همسرم هم فوت کنه کاری بهمون نداشت اینقدر همسرم زجر می‌کشید یک بار نیومد ببینتش 

عزیزم اگه شما نزدیکشونی یکم براشون غذا ببر هر چی درست کردی خیر ببینی

منم تازه از سر کار اومدم اونا هم دیگه خوابیدن

منم تازه از سر کار اومدم اونا هم دیگه خوابیدن

واقعا ناراحت شدم چون خود منم تو یه خانواده ی آسیب دیده و ناهنجار بزرگ شدم درک میکنم تک تک کلمه هات و ...خسته نباشی عزیزم آفرین که روح بزرگت و حفظ کردی انشالله برادراتم هر دوشون مستقل میشن و بهترین زندگی و میسازن 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
واقعا ناراحت شدم چون خود منم تو یه خانواده ی آسیب دیده و ناهنجار بزرگ شدم درک میکنم تک تک کلمه هات و ...

ممنونم مهربون

انشالله

خداروشکر .کمک برادرتون کنین اونم مستقل بشه ان شالله

منم خودم شرایطم مساعد نیست متاسفانه

مادرم اگر درایت داشت الان وضعیت ما این نبود 

اصلا من دیگه غم خودمو یادم رفت