2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه فردا ببینم چکار میکنم😋

میدونی این کلیپه همرو باهم قاطی کرد موب بمو بریز 

بعدم ۵دیقه کامل باهمزن دستیا بزن بعدش ارددو پودرشکلاتو الک کن توش خیلی راحت بود خدای بدون همزن ایقدر عالی بشه اگه خوب دراومدبهم خبربده

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

امشب از یه رسپی درس کرددم خدخیرش بده تابد معرکه شدبراولین بار کیکم 🤩

واسە ما هم بذار گلم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2805
اشکال نداره نزن منم یکبار نزدم

والا میترسم خراب شە بخورە تو ذوقش

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تو نت سرچ کن کیک بدون بکینگ پودر ببین چه دستوری میاری طبق اون درست کن

درست نکردم

عشقم بمیرم ،گفتم برام بیار بکینگ پودر درست کنم برات،انقد ذوق کرد گفت میخوای برام کیک درست کنی؟؟

گفتم آرە

ولی خیلی دیر بود نمیشد

نمیدونم ، نمیتونی صب درست کنی؟

فردا میرە خارج کشور برای یە سال

اسنپ بگیر،برادری کسی نیست بفرستی بخره؟

اسنپ نیس اینجا،برادرمم خستەی کار بود خوابیدە بود

واسە ما هم بذار گلم

گذاشتم بالاتر عزیزم دستوراتشم دقیقاانجام بده  هرچی ک گفتم بعدشو بهترین کیکو میدونم درس میکنی

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

درست نکردمعشقم بمیرم ،گفتم برام بیار بکینگ پودر درست کنم برات،انقد ذوق کرد گفت میخوای برام کیک درست ...

خب نصفه شب اخه کی حال داره کیک درست کنه میدونستی میره خارج زودتر درست میکردی دختر خوب.

گذاشتم بالاتر عزیزم دستوراتشم دقیقاانجام بده هرچی ک گفتم بعدشو بهترین کیکو میدونم درس میکنی

ممنون عزیز دلم 

الان یە پودر کیک آمادە گرفتم درست کنم،بعدا اونم درست میکنم

خب نصفه شب اخه کی حال داره کیک درست کنه میدونستی میره خارج زودتر درست میکردی دختر خوب.

آخە یهو تصمیم گرفت برە وگرنە گفتم تاریخ یکم میرم

ولی شکر خدا صبح زود نرفت،الان دارم درست میکنم ببرە