2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

183 بازدید | 21 پست

سلام خانومی ۳۵ ساله هستم به ۳تا فرزند که متاسفانه تصمیم گرفتم طلاق بگیرم شاید بگید چرا الان چون هیچ پشتوانه ای نداشتم میترسیدم ولی الان نه یعنی دیگه به آخر خط رسیدم با کتکاش که پاهامو و دنده هامو دندونام شکوند هیچ حرفی نزدم خیانت کرد هیچی نگفتم ولی الان با یک زن افسرده تبدیل شدم که مدام به خودکشی فکر میکنم حتی نمیتونم با بچه هام درست حرف بزنم چون عصبی شدم دیگه راهی به جز طلاق ندارم فقط اونایی که تجربه دارن بگن باید چه جوری اقدام کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نمیدونم چجوری ولی خواهشا بدون حق وحقوقت طلاق نگیر

نمیدونم حقمو بده یانه ولی هر چی داره به کمک من داره قبل از اینکه من بیام هیچی نداشت تو یه خونه اجاره ای ۴۰ متری زندگی می‌کردیم با هزار مکافات 

ای ننه بچه ها، خدا کمکت کنه 

نفقه خودت بچه ها رو پیگیری کن 

مدارک پزشکی قانونی داشته باش که کمکت می‌کنه 

شاهد هم باشه خوبه و اجرت‌المثل چند سال زندگی و اگر محکومش کردی عوضش ملکی چیزی ازش بگیری بهتره در کنار بچه ها

البته که دعای من هدایت شوهرت و شاد بودن بچه ها در کنار هر دوتونه

چه قشنگ من عاشق این بودم سه تا دختر داشتم 💓💓💓عزیزم همسرت هیچ ویژگی خوبی هم داره بخوای نام ببری من ...

چرا نداره با همه خوبه با بچه ها بهترین رفتار داره الان شما ببینید میگید اولاد پیغمبر ولی با من کاری کرده که روانشناس گفت باید بری پیش روانپزشک برا من مهم نیست با مردم چه جوری رفتار میکنه کاش منو خوردم نمی‌کرد مت زندگیمو باختم پیش پدر و مادرم هر چی از دهنش در میاد به من میگه پدر من پیر رو ما حساسه هر چی میگم نفهم پیش اونا احترام بزار حالیش نیست

چرا نداره با همه خوبه با بچه ها بهترین رفتار داره الان شما ببینید میگید اولاد پیغمبر ولی با من کاری ...

خانمی کتاب ( چراغ دل شوهرت را روشن ) رو دانلود کن بخون . 

برای زندگی های چند سال گذشته ی این مدلی هست . 

از طرفی توی پارچ آب خونه سوره ی والعصر بخون همه ازش بخورید 

یا خودت و همسرت . 

یه جدول چهل خونه ای بکش 

هر یک روزی که خویشتن داری می‌کنی و خشم نمیکنی روش خط بزن 

بعد از چهل روز کاملا روابطتون عالی شده . 

نذر صلوات به یک شهید هم داشته باش . 

قول میدم از این رو به اون رو بشه زندگیت . 

سه تا فرشته ی ناز داری 

بخاطرشون اینو انجام بده 

من بهت قول میدم ✋🌺🌺🌺

ای ننه بچه ها، خدا کمکت کنه نفقه خودت بچه ها رو پیگیری کن مدارک پزشکی قانونی داشته باش که کمکت می‌ک ...

من وقتی دندونم شکست دوتایی رفتیم دکتر ،دکتر برگشت گفت اگه همسرت این کار کرده بگو فقط گفت به خاطر بچه ها بگذر دیگه تکرار نمیکنم من نفهم گذشتم ولی آدم نشد که نشد به همون امام رضایی که رفتم منو با لوله آب لوله پلیکا انقد زد که بیهوش شدم بعدش میگه دست خودم نیست ولی منم دیگه دست خودم نیست دیگه نمیتونم کم آوردم مثلا ۳۵ سالمه عین زنهای ۵۰ ساله شدم 

خانمی کتاب ( چراغ دل شوهرت را روشن ) رو دانلود کن بخون . برای زندگی های چند سال گذشته ی این مدلی هست ...

قربون دلت برم برا من از این چیزها گذشته من نمیتونم به همسرم فکر کنم چون کارهاش جلو چشم میاد من هیچوقت خودمو نمیبخشم بخاطر مردم و پدر و مادرم خودم بدبخت کردم خودمو نابود کردم

2810