2777
2789

یه بار که یه دور همی گرفته بودیم دخترهای فامیل و بعد یه دفعه دیدم زنگ خونه رو زدن در باز کردم دیدم خانواده شوهر دوباره سر زده راه افتادن بعد دیدن مهمون دارم (انگار زورشون امده بود که چرا من فامیل هام دعوت کردم) انقدر نشستن تا دخترهای فامیل دیدن اینها رفتنی نیستن دیگه اونها بلند شدن رفتند.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

اخی الهی بگردم😢

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هرکی سر زده بیاد هرچی ک اون لحظه بتونم پذیرایی میکنم اما اگ مهمون داشته باشم یجوری مودبانه عذرشونو م ...

نمی شه ، یوقت جلو فامیل یه حرف بار آدم می کنند سبک می شی! 

مهمون هس نمیشه که بی احترامی کرد من باشم از بیرون. غذا میگیرم

بحث غذا نبود ، می بینید پسرتون نیستش ، خوب چایی و میوه اتون بخورید و بلند شید برید، حالا یه روز دیگه بیایید.

چرا زورشون بیاد فامیلات بیاد؟ دیگه یه بار اینا دعوت میشن یه بار اونا، قیاسی نیست

البته نمیدونم شایدم دعوتشون نمیکنی

روزهایی که مهمون خاص داری اعلام کن که نیان

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
بحث غذا نبود ، می بینید پسرتون نیستش ، خوب چایی و میوه اتون بخورید و بلند شید برید، حالا یه روز دیگه ...

اوکی اگه شوهرتون نبوده حق با شما هست

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

هرکی سر زده بیاد هرچی ک اون لحظه بتونم پذیرایی میکنم اما اگ مهمون داشته باشم یجوری مودبانه عذرشونو م ...

چطوری مثلا

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من سرزده بیان مشکلی ندارم فقط شاید خونم کثیف باشه که اونم میگم اگه پسرت خبر نمیده ما میایم خونتون به من ربط نداره شما حق نداری سرزده بیای

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

2810