دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
والا یکی بود اینجا قبلا دوسال مارو سرکار گذاشتماهم هرروز میمومدیم براش مشک مشک اشک میریخیم اخرش مچش ...
اره بابا پس چی من همون اول که نینیسایت بودما میدونستم تو همچین فضایی همچین ادمایی هستن که فقط میخوان قلمشون امتحان کنن ببینن مخاطب چجوری باهاش ارتباط میگیره
سرنوشت دختر عمت و تو اطرافیانم خیلی دیدم دختره کاری نموند نکرده باشه بعدم بهترین ازدواج و زندگی نصیبش شده دنیا بر پایه ی ناعدالتی بنا شده ذره ای عدالت وجود نداره
تو این مدت تا همه جمع شن و تایپ کنه احتمالا بازم طلاق گرفته و شوهر پولدارتر پیدا کرده
بعد تا داستان اینم بنویسه فردا میشه و خود اسی ازدواج میکنه(نمیدونم ازدواج کردن یا ن) باید بیاد داستان اونو برامون بنویسه
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)