2777
2789
الان ۲۸ سالشه.از ۱۴ سالگی دوست پسر داشت عموم یه زمان تو شهرداری سمت داشت و خیلیییی پولدار بودن.خونه ...

عمو؟

اسی یادت رفت گفتی دخترعمه

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
من نفهمیم دختر عموعه یا عمه در هر صورتدختراییکه در معرضِ دیدِ بیشترین ازدواجا و کیسایِ بهتری گیرشون ...

اشتباه تایپی بود

اره من اینو ک میبینم دلم واسه خودم میسوزه.ادم نمیدونه چه راهیو درپیش بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم ک قبلا یکی بود اسمش کاربر بیکس بود دوسال مارو با یه داستان کذایی گذاشت سرکار ملتم‌هرساعت میمومد ...

یه چیزای محوی یادم میاد همون که شوهرش بچه اشو ازش گرفته بود؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2805
چرا برو ببین با هزار نفر بوده اخرشم با بهترینشون ازدواج کرده

پس نتیجه گیری این تاپیک :چیزا شانس دارن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
الان ۲۸ سالشه.از ۱۴ سالگی دوست پسر داشت عموم یه زمان تو شهرداری سمت داشت و خیلیییی پولدار بودن.خونه ...

والا قدیما دخترای افتاب مهتاب ندیده طرفدار بیشتر داشتن الان میشن اُمل

همونطور که پدر و مادرم خواستن زندگی کردم گفتن آبروی مارو نبری دوست پسر و اینا تعطیل 

گفتم چشم سرمو انداختم پایین زندگی کردم

الان که میخوام ازدواج کنم هیچکس نیست و همه دخترای فامیلامون یا با پسر عمو .خاله...اوکی شدن یا رل داشتن ازدواج کردن من نشستم و ترس از سی سالگی و تنهایی رو دارم

خدایا شکرت ❤
میگم ک قبلا یکی بود اسمش کاربر بیکس بود دوسال مارو با یه داستان کذایی گذاشت سرکار ملتم‌هرساعت میمومد ...

ی کاربری داشتم بیکس بود البته انگلیسی من نباشم 😂😂😂البته کلا ۷ماهه این سرزمین و پیدا کردم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اشتباه تایپی بوداره من اینو ک میبینم دلم واسه خودم میسوزه.ادم نمیدونه چه راهیو درپیش بگیره

شانس نداریم ک یهو این وسطا ایدز میگیریم همین شیوه دختر خوب بهتره

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

از کجا میدونی این چیزا رو خودش تعریف کرده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2810