2777
2789
با ی ادم شیشه ای زندگی میکنی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خیلی ترسناکن چجوری جرات دارین باهاش زندگی میکنینمن یبار د ...

نه شوهر اولم بود طلاق گرفتیم من ندیدم بکشه 

خیلی مرموز بود اما تو دادگاه گفتن رد خور نداره شیشه ایه. 

منتهی الان زندگی دومم به مشکل خوردم شدم مسخره ی عالم 

نه شوهر اولم بود طلاق گرفتیم من ندیدم بکشه خیلی مرموز بود اما تو دادگاه گفتن رد خور نداره شیشه ایه. ...

خدا بهتون رحم کرده ک جدا شدیننن

ااا ینی دوبار ازدواج کردین..کاش یکم صبر میکردین اخه مگه ی زن چقدر تحمل داره ک ۲تا ازدواج ب مشکل بخوره بعضیا واقعا شانس ندارررن دنیا خیلی بهشون بدهکاره

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایمه شانس نیریم ولله

دردده گیانم خویشکه لوا نیوش وخدا ناراحت بیوم اراد ...و علی بعضیا هر شانس و اقبال ل ناو زندگی نیرررن....الان مشکل عه شیوگت چس اینم معتاده ؟؟؟

2805
دردده گیانم خویشکه لوا نیوش وخدا ناراحت بیوم اراد ...و علی بعضیا هر شانس و اقبال ل ناو زندگی نیرررن. ...

خدانکید 

و اولو وتن وکیله 

هوچ بعد بیکار 

دا کلکم شکان شکایت کردم الان دو ساله بلاتکلیفیم نه طلاق ده نه زندگیه درست که

خدانکید و اولو وتن وکیله هوچ بعد بیکار دا کلکم شکان شکایت کردم الان دو ساله بلاتکلیفیم نه طلاق ده نه ...

خو اول ارا خاس تحقیق نکردین در مورده وکیل لکو بیکار لکووو اصلا جور نیکه...ارا دا ل کلکت خداااا مگر آیم گیوت له جی خیون دیده یکی ک بان کلگه بشکنننن....ولکه اصلا نچیدو یموقع خام نیودن عیجور آیمیله خدا نیرررن بایدن کلگ ی گیوت بدبخت بشکنی

خو اول ارا خاس تحقیق نکردین در مورده وکیل لکو بیکار لکووو اصلا جور نیکه...ارا دا ل کلکت خداااا مگر آ ...

کولرمان شناوره خراو بی  وتم درسه بکه وت پول نیرم 

منیش وتم ارا ژن خوازیده وقتی هوچ نیری

هات ارام 

کولرمان شناوره خراو بی وتم درسه بکه وت پول نیرم منیش وتم ارا ژن خوازیده وقتی هوچ نیری هات ارام

ولا راس وتیده یکی ژن خوازه باید فکر همه چشت بوووو...منال دیری ؟؟؟چند سالده؟؟؟جور مه قسه کید منال کویی...خدا ارای کس نسازه ک لوا زندگی یکه خراو که

ولا راس وتیده یکی ژن خوازه باید فکر همه چشت بوووو...منال دیری ؟؟؟چند سالده؟؟؟جور مه قسه کید منال کوی ...

نه منال نه

بیستوپنج 

من کرمانشان

الهی آمین  باور کن شب و روزم استرسه هر لحظه س میگم الاناس سکته کنم

نه منال نهبیستوپنج من کرمانشانالهی آمین باور کن شب و روزم استرسه هر لحظه س میگم الاناس سکته کنم

باز خداروشکر ک منال نیری وگرنه گرفتار بیودن...بدبختی مه دلم نازکه اول کامنتت دیم نتواسم ریپلای بکم وله ی حس داشتم وتم بیلا ریپلای بکم ک هم زوانم دراتی و خدا ناراحت بیوم اراد حیف تنه هیمان سنی نیری ۲باره ل زندگی شانس نیاشتیده ...اصلا ارا زیووو شیو کردیده هه یسه ایشن گیوت نباید بیده شیو له ناو سن کممم ...خدا نکه لوا نیوش کوره خدا بزرگه همه چشت درست بو ...راسی خود کرماشانی یا شهرستان

باز خداروشکر ک منال نیری وگرنه گرفتار بیودن...بدبختی مه دلم نازکه اول کامنتت دیم نتواسم ریپلای بکم و ...

سلامت بایدن تشکر 

آره درست اوشی 

بوخشی ناراحتت کردم حلال بکه 

خود کرمانشاه  منال کرمانشاهی؟ 

سلامت بایدن تشکر آره درست اوشی بوخشی ناراحتت کردم حلال بکه خود کرمانشاه منال کرمانشاهی؟

ن خواهش کم بحرحال منیش آیمم خو ظلم دیونم ناراحت بوم طبیعی دی ...مه هامه ایلاممم ...وله دینم و ملد اصلاااا نچیدوووو هاااا هه له مال باوگد بنیش له اوره اراد خاس تره

ارام دعا بکه دعای دیگری رد خور نیرد سردیش نامه ژان

ن بابا عجوره نیوشش خوشحال بیوم آشنا شدیم..حضرت عباس بکه هرچگ خیره بنیده سر راهت عه عنتریشه له زندگیت حذف بکه 

ن بابا عجوره نیوشش خوشحال بیوم آشنا شدیم..حضرت عباس بکه هرچگ خیره بنیده سر راهت عه عنتریشه له زندگیت ...

قربانت خیر بیونی 

منبش خوشحالو بیم و هم صحبتید شوت خوش بود. 

2810